woensdag 29 januari 2020

Witte koffietafel

Vele aanbiedingen bij bol. Koop of Verkoop witte salontafel op Marktplaats. De witte koffietafel dient tegenwoordig niet alleen meer voor het herbergen van de afstandsbediening, een kop koffie en een boek, maar is een stijlvol . Glas wordt veel gebruikt bij dit soort salontafels en hoogglans wit is een graag. Het tafelblad is vaak rond en de salontafels zijn in plaats van hoogglans wit een .

Salontafel Amalfi - hoogglans wit - 45x122xcm. Aparte plank voor tijdschriften enz. Deze stoere, stalen en witte koffietafel is van het merk HK Living. Door de strakke vormgeving past hij thuis in ieder interieur. Deze top wordt afgesloten met de Hoogglans koffietafel.


Het model is helemaal vervaardigd uit duurzaam en stevig mdf en is afgewerkt met een witte en . Dit zwarte koffietafel is een retro pareltje en oogt lekker klassiek door de glimmende tegeltjes!

De salontafel heeft een mooi formaatje waar je genoeg op kwijt . Het futuristische design van de NESSUS salontafel zal elke woonruimte verbeteren. Je kunt alles wat je nodig hebt binnen handbereik plaatsen op het blad of in .

dinsdag 28 januari 2020

Houten tafel met stalen poten

TAFEL STALEN FRAME I Stoere houten eettafel met een stalen frame als onderstel. De boomstamtafel van eiken met wit stalen frame past naadloos in een. Zó mooi kan een massief eikenhouten tafel zijn. Deze robuuste steigerhouten tafel heeft een stoere uitstraling door de extra sierlijst om het blad (waardoor het blad dikker lijkt) en de robuuste stalen.


Vind eiken tafel stalen poten op Marktplaats.

Voor iedereen een voordeel. Houthandel gorinchem is het adres voor uw eiken boomstam tafel. PURE wood design Flora industriële tafel steigerhout rechte poten staal. Tafels met onderstel van staal , echt industrieel en geheel naar wens!


Dit ontwerp is een combinatie van hout en staal wat met elkaar verbonden is met grote . Een tafel met stalen poten geeft je massief eiken tafel onmiddellijk een stoere en robuuste look, welk. PIM stalen onderstel met eiken houten boomstamblad .

Prachtige design tafel met een stalen onderstel met A- poten en een tafelblad van. Stoere steigerhouten eettafel van oud steigerhout met industriële stalen U- poten.

vrijdag 24 januari 2020

Teak salontafel vierkant

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria . Buster grey, trendy poef van 1 stonewashed katoen met een contrasterend stiksel. Poef Buster kan ook als bijzettafel worden gebruikt. Suede van House Doctor is een prachtige poef van bruin leer, die stijl en functionaliteit aan je huis toevoegt. Gebruik de poef als extra zitplaats bij de salontafel , .

Een hocker is ideaal te gebruiken als verlengd voetenstuk of als tafel. Plaats een dienblad op de hocker en je kunt er gemakkelijk eten en drinken op plaatsen. De poef heeft een moderne vormgeving. De ruime afmeting en het strakke ontwerp zorgen ervoor dat deze poef dient als voetenbank, maar ook als salontafel.


En tot slot hoopt Manusje, net als U, op een hele beste Sinterklaas. Finebeautiful Staan Zitten Monster Een Hele Grote Poef Als Salontafel Te Gebruiken Met Wijngleuf Verkocht Salontafels Wit . Ben je op zoek naar een mooie poef ?

Haal je het dienblad eraf? Hockers zijn uitermate geschikt bij een . Je kan de poef gebruiken als extra zitplaats, vo… € 500. Nu hebben ze er ook een hocker bij als optie.

woensdag 22 januari 2020

Robuuste keukentafel

Uw eettafel op maat gemaakt van uniek gerookt eiken. Bezoek één van onze showrooms! U bent van harte welkom in onze showroom in Hardinxveld-Giessendam vlakbij Dordrecht om uw favoriete stoere. Robuuste tafel in het écht bewonderen.


Stoere houten eettafel met een houten tafelblad en bijvoorbeeld een mooi stalen onderstel, dat is pas een robuuste eettafel van RestyleXL.

Heerlijk om samen met familie en vrienden uitgebreid te tafelen aan een robuuste tafel van de Bommel Meubelen. Lang of smal, groot of klein. Brede robuuste tafel kunnen op maat gemaakt . Van een robuuste eettafel tot een tafel voor een Scandinavische woonstijl. En wilt u eens wat anders dan eetkamerstoelen?


Een eetkamerbank geeft een . Wij kunnen elke robuuste eettafel naar jouw wensen op maat maken. Op die manier heb jij altijd een unieke, robuuste tafel die de aandacht trekt.

Landelijke , teakhouten robuuste tafel , heel zwaar ! Goede kwaliteit en als nieuw ! Je kan eventueel ook bieden voor tafel of stoelen apart.

dinsdag 21 januari 2020

Kersenhouten eetkamertafel

De tafel en stoelen dienen samen gekocht te worden. Ben je op zoek naar barkrukken ? Barstoelen zijn hoge eetkamerstoelen en passen uitstekend bij een bartafel. Bekijk snel de collectie van Pronto Wonen en. De barkruk Breda is een comfortable en hoge kwaliteit kruk met eiken houen onderstel en stoffen zitting.


Bij de term barkrukken denkt men vaak direct aan de houten hoge kruk die vrijwel in elke bruine kroeg te vinden is.

De degelijke krukken die . Barkrukken : bol vidaxl barkruk wit set van vouwbare met rugleuning eettafel barmeubel ikea houten krukje hoge verstelbaar inklapbaar . Eenvoudige massief houten bar tafel en stoel enkele hoge kruk leisure tij bar stoel hoge tafel. Dit item wordt geheel op maat voor u gemaakt en is derhalve niet online te bestellen. Neemt u voor een scherpe offerte contact op via.


Wij zijn een klein timmerbedrijf dat op maat meubels maakt van hout. Vanuit de liefde voor het materiaal en de vormgeving ontwikkelen wij meubels. Als uw keuken een bartafel heeft, kies dan voor keukenkrukken of hoge stoelen.

U vindt een ruime keuze op alterego-design.

vrijdag 17 januari 2020

Extra grote eettafel

XL Eetkamerset witte slim line stoelen en glazen tafel. Tafel eetkamertafel RVS staal Inoxtia design met glasplaat 1cm. De meeste van deze salontafels hebben zelfs twee glazen platen , maar op zijn.


Massive eettafel BARRACUDA antieke teak hout 200cm met stalen frame incl. Glasplaat De massieve eettafel Barracuda is een geslaagde combinatie van . Misschien heb je het al eens eerder gezien, katten die op een glazen tafel zitten en dan van onderen worden gefotografeerd.

Tafelbladen online kopen bij vidaXL. Allemaal geschikt voor openbaar gebruik. Vergelijk de verschillende kwaliteiten en uitstralingen en . Aparte KLOKKEN Tafel 60cm met klok als tafelblad van grijs buizen frame. Landelijke industriële KLOKKEN grijs, blauw, groen metaal.


Natuurlijk zijn de materialen die gebruikt zijn voor elke glazen salontafel van hoge kwaliteit en zeer duurzaam. Alle glazen platen die in de tafels verwerkt zijn,. Op zoek naar een glazen tafelblad op maat en in een vorm die u wilt bepalen?

Verschillende modellen glazen tafelbladen voor je interieur, op maat gemaakt naar jouw wensen, tegen een nette prijs en snel geleverd door GlasBoertje.

woensdag 15 januari 2020

Design tafel glas

Een van Nederlands laatste overgebleven tafelfabrikanten, dat is BOR Design. Wij ontwerpen en maken glazen designtafels, tv-meubels en sideboards op . Tafel heeft twee kleine chips, deze zijn . Tevens worden er prachtige tafels van glas gemaakt door bijvoorbeeld Beek en Tonelli. Of design tafels van kunststof, hout, glas of metaal is vervaardig maakt voor de kwaliteit van het design niet uit. Elk materiaal heeft zijn eigen specifieke .

Een eenvoudig en modern ontwerp! De tafel ALEXIA heeft een strak design met zeer sterke materialen. Ze bestaat uit een voetstuk van metaal en een glaz… € 3900. In de collectie zijn verschillende kleurmogelijkheden en . Prachtig vormgegeven design tafels met een glazen blad gemaakt van kwalitatief zeer goede materialen die ook nog eens prettig ogen DecorationZ. Porro Showcase tafel glas.


Deze strak ontworpen design salontafel is gemaakt uit kokerprofiel 50x20mm, gepoedercoat in de kleur zwart textuur en heeft als blad twee heldere geharde . Glazen design tafel Cira Celia. Online webshop voor glazen tafels.

Diverse afmetingen en glaskleur. Gebruikte, tweedehands en refurbished kantoormeubilair online bestellen.

maandag 13 januari 2020

Klein rond bijzettafeltje

Om je beter van dienst te zijn maakt DKW woonvision gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie. Om onze 150ste verjaardag te vieren, planten we daarom dit jaar wereldwijd 150.


Met dit gebaar aan toekomstige generaties onderstrepen we . Dat doe je hiermee ook én dan krijg je er nog een boom bij ook!

Reinout: “In het nieuwe jaar gaan we met elkaar om tafel om concreet te . Maar een boomstamtafel zelf . Na het runnen van haar eigen zaak Top Quality, besloot Veerle om zich haar . Stadshout Amsterdam geeft zo veel mogelijk Amsterdamse bomen een tweede. Het Amstelpaviljoen en De Tafel van Saamhorigheid. De appeltoetsen, muzieknoot-toetsen, dieren-draaischijf, het vormenhuisje en vlinderboekje van VTech avonturenboom speeltafel moedigen kleintjes aan om.


Dit zijn de leukste DIY ideeën om mee aan de slag te gaan.

Van de kerstballen in de boom tot de theelichtjes op tafel , niets ontsnapt aan de . Deze pin is ontdekt door MillersWood. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.

vrijdag 10 januari 2020

Onderstel klaptafel

Goudkleurige salontafel met rookglas tafelblad Coffee Table Gibbon van het merk Eichholtz. Wij bieden glas op maat van hoge kwaliteit voor meubels. Grote strakke rechthoekige salontafel uit de jaren 7 met een blad van rookglas en het onderstel is van wit gebogen hout en. Blad: HPL, Amerikaans Noten, Extra helder glas of rookglas antraciet. Suki salontafel , rookglas en koper.


Tot wel goedkoper dan de bekende winkels! Voor meer designer meubilair tegen eerlijke prijzen, bezoek onze website . De organisch, vloeiend gevormde platen glas maken dat . No automatic alt text available. Kameko ronde bijzettafel, walnoot en glas.


Stanley salontafel , geribbeld rookglas en mes. Geef je zithoek een ruimtelijk aanzicht met een mooie glazen salontafel. Zelfs riante tafels lijken nauwelijks plaats in te nemen dankzij het transparante glas ! Men verwacht van een lage designtafel dat hij de trendy materialen combineert met sobere lijnen. Dat was ook de inzet voor de lage tafel POKER… € 1700. Het uitgebreide assortiment salontafels van Eijerkamp bestaat uit tafels in diverse uitvoeringen voor verschillende woonstijlen.


De salontafel heeft geen imperfecties! Dit product kan niet worden verzonden. Kartell Spoon tafel zwart 1cm . Vintage salontafel bla rookglas  Hoogte: cm. Afmetingen glasplaat: x 1cm.


maandag 6 januari 2020

Bijzettafel tampa

Stoel beige bekleed met houten schuinen poten van blank hout , Donkerbruine stoel kunstleer donkerbruin met naturel stoelpoten van hout. Freifrau Leya eetkamerstoel, hoge armleuning houten poten. Een harde buitenschaal met een zachte binnenzijde. In hun ontwerp laten Birgit Hoffmann en . Uitvoeringen, Uitgevoerd in stof texas 67- antraciet, met bies in stof texas 67-antraciet, keerbaar kussen en zwart houten poten.


In zijn eenvoudigste vorm bestaat een stoel uit één of meer poten , een. Ze werden vaak gemaakt van dure materialen zoals ivoor of gebogen en verguld hout. Stoel zwart leer zwarte houten poten -gratis verzending-al meer dan jaar ervaring-showroom in Winsum-gratis parkeren-ons assortiment is landelijk, . Daarnaast hebben we een steeds groter wordende collectie houten stoelen van Muuto,. Naast design eetkamerstoelen, hebben we design fauteuils , design . Het Kabinet biedt een uitgebreide collectie fauteuils waarvan een deel direct online is te . Ons veelzijdige aanbod bestaat uit houten stoelen, vrolijk gekleurde.


Wilt u een stoel met wieltjes, dunne en elegante pootjes of juist robuuste poten ? TOOU TA eetkamerstoel met zwart metalen poten : modern Italiaans design! TA stoel – Met armleuning - YI Zwart houten poten. Stoel BLACK WOODEN -Camouflage- (Kunststof stoelen met houten poten ): DSW.


Populaire posts