maandag 9 februari 2015

Boekenkast boomstam

De teakhouten tafels zijn er in diverse maten. De tafels worden gemaakt van oud teakhout en hebben een robuuste uitstraling. Salontafel oud teak dubbel blad Ref 11. Beoordelingen (0); Een vraag?


Er zijn nog geen beoordelingen. Ronde salontafel van metaal. TEAKHOUTEN TAFELBLADEN TAFELS​​​STEL ZELF UW TAFEL SAMEN. Deze teakhouten bijzettafel van HSM Collection is dé eyecatcher van een rustiek interieur. De natuurlijke houtvormen van het tafelblad in combinatie met het.


Afmetingen: Kleine tafel : 70x70xcm Grote tafel : 60x60xcm. De Teak Lugas S60-140KL Old is een teak salontafel met een landelijke uitstraling. Landelijke salontafel in oud teak met prachtige structuur en onderblad.


Van teakhout vervaardigd - Stoere look door natuurlijke houtvormen - Roestvrijstalen poten - Ook verkrijgbaar met zwarte poten - Verschillende diameters . Deze salontafel is in tegenstelling tot de rest van de basic collectie gemaakt van gerecycled teakhout. Er is niets mis met deze tafel. Oud hout met lichte structuur.


De tafel heeft mooie rustieke teakplanken met aan beide zijden een koplat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts