maandag 2 maart 2015

Metalen salontafel

Vele aanbiedingen bij bol. Stoere,industriële metalen bijzettafels, ijzeren salontafels Stoer Metaal. Salontafel online bestellen? Ontdek een ruime keuze salontafelmodellen op Maisons du Monde.


Deze stoere, industriële en robuuste ronde salontafel is gemaakt van mango hout met metalen onderstel. Onderstel leverbaar in de kleuren wit of zwart.

SET van metalen salontafel poten van TimberForgeWoodworks op Etsy. Moderne salontafel met glazen blad en metalen onderstel. Blad is niet demonteerbaar. Trendy, stoer, romantisch, klassiek. Welke stijl u ook kiest, u vindt altijd uw favoriete salontafel.


Het rondvormige grof afgewerkte metalen frame in de kleur zwart geeft de tafels een stoer, krachtig en industrieel karakter met een ludiek effect. Deze set van metalen salontafels van het Nederlandse merk HKLiving is een speelse, maar stijlvolle toevoeging aan je woonkamer. Duurzaam, kwaliteit en betaalbaar design meubelen.

De tafel heeft een moderne. Dit leuke tafeltje is te gebruiken als salontafel of als bijzettafel. Deze tafelset combineert een stoer metalen onderstel met een . Smeerbaar metaal aluminium salontafel.


Geniet van tijd met familie en vrienden rondom onze inklapbare salontafel ! Eikenhouten salontafel met fraai metalen onderstel. Onze erg populaire Matrix middenpoot is gemaakt van kokers 6x dus lekker robuust en staat als een huis. Je kan volledig jouw salontafel zelf samenstellen.


Prachtige ronde design salontafel van OX Denmarq met een zwart marmeren tafelblad en een stalen onderstel. De Luton koffietafel wordt . De ronde metalen salontafel Mila van Lisomme is een toevoeging in je interieur! Van Staal helpt graag uw ideeën realiseren.


Met liefde, vakmanschap en veel energie produceren wij deze. Dit programma is gemaakt van mangohout in combinatie met metaal (wit of zwart ). Het programma is leverbaar in diverse uitvoeringen. Stoere ronde salontafel afgewerkt met een mooi metalen blad en stevige houten poten. Leuk te combineren met verschillende kleinere salontafels.


Diiiz biedt een breed scala aan koffietafels - zoals deze glazen en zwart metalen salontafel - Hoge kwaliteit - Gratis verzending binnen de EU.

Groot aanbod voordelige salontafels. Veel items uit onze vintage collection zijn echte oude items, elk item is dus uniek en ook verschillend in vorm, kleur en stijl. Wij hebben hier veel voorraden in . Kijk dan eens bij de collectie salontafels. Witte bijzettafels Vierkante bijzettafels Gouden bijzettafels Metalen bijzettafels.


Fantastische salontafel met mooi geleefd houd op een strak robuust metalen onderstel. Afmetingen: Diepte: cm. Zoek je een metalen salontafel voor de woonkamer?


Geen verzendkosten en dagen gratis retourrecht! Bekijk het assortiment en bestel online. Mila is een salontafel met een robuuste industriële look.


Het solide grenen staat stoer . Deze industriele robuuste tafel is op maat gemaakt. Een fijn metalen onderstel met een houten bovenblad combineert dat aangename warme gevoel met een prachtige strakke moderne look. Ronde of kleine salontafel kopen? Of een bijzettafel of ander leuk klein tafeltje?


De bladen van de salontafel zijn metaallook voor de industriële look in uw interieur! Industriële salontafel met een metalen salontafel. Deze moderne tafel met gedessineerde glasplaat is een kleurrijk middelpunt in je huiskamer, gemakkelijk in . Het metalen onderframe is in meerdere kleuren leverbaar. Het blad is massief eiken en kan in. Oriental salontafels met teakhouten blad.


Metalen vlakken lijken te zweven, strakke lijnen omkaderen de leegte. Apero is een salontafel die de verbeelding tart. Bijzettafels zijn ideaal voor als een salontafel in jouw woonkamer te groot is of vaak. Design salontafel koop je bij LUMZ. Een design salontafel kan het pronkstuk van je woonkamer zijn.


Deze leuke salontafeltjes komen in een set van tafeltjes die deels in mekaar schuiven. Deze salontafels hebben een dun houten bovenblad en een metalen. Riverdale tafels en bijzettafels in verschillende varianten. Op ieder gewenst moment meer tafelruimte of meer kamerruimte creëren. Omschrijving: Rvs salontafel onderstel met eiken blad.


Materiaal: Rvs richtingloos geschuurd met stelvoeten. Realisatie: Metaal en Interieur . Maak je woonkamer in één keer compleet met deze set van twee salontafels van HKliving.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts