woensdag 24 juni 2015

Oude kist als salontafel

Deze oriëntale kist kan als koffietafel of als bijzettafel met verborgen. Kist als salontafel Diys, Projecten. Oude brocante houten kist Boom Camping, Keuken Organisatie. Het heeft meerder lagen gladde zwarte l… € 27 00.


Handgrepen in touw, metalen beslag. Wij hebben zelfs kisten die we gebruiken als salontafels. Een boekenkist heeft enorm veel ruimte als opberger, maar kan daarnaast perfect gebruikt worden om. Houten kist te gebruiken als tafel maar ook om speelgoed of andere . Een grote oude kist kan uitstekend als salontafel in de woonkamer dienen!


Een kist met dezelfde kleuren en accenten als de rest van de ruimte is mooi, maar je . Ideeën Antieke Meubels Oude MeubelsOpgeknapte MeubelsMeubelontwerpGeborgen . Fruitkist oud met legplank wit lang. Salontafel kist massief gerecycled hout 80x40xcm. U kunt uw voorkeuren doorgeven qua stijl en kleur, dan proberen wij iets . Deze exotische kist , die ook gebruikt kan worden als salontafel ,. Antieke dekenkist Stoere oude massief houten dekenkist. Wij genieten ervan als de perfectie doorbroken wordt – een vingerafdruk, een vlek, scheur of een roestplek.


Deze kunnen weer gebruikt worden als salontafel. Legerkisten: Oude legerkisten waar men opbergkratten of karren van kan . Bekijk de foto van Ragelle met als titel Oude houten kist , leuk om als salontafel te gebruiken. Met een stabiele platte bovenkant kan deze houten kist ook gebruikt worden als salontafel , banktafel, woonkamertafel, bijzettafel, eindtafel, enz… Bart Hermans. Gebruik een houten kist als multifunctionele verpakking mét sociaal karakter.


Deze kisten kunnen als salontafel en als opbergkist worden gebruikt. De maten van deze mooie houten kisten zijn lxbxh 60x60x40cm. Vakmensen die van oude tonnen tuinjuweeltjes en andere fraaie dingen maken, kun je in.


Steigerhouten kisten staan prachtig in veel eigentijdse inrichtingen van nu. Mooi als salontafel of bijzettafel. En je maakt ze helemaal zelf met de bouwtekening . Met een houten kist kun je jouw huiskamer heel easy wat huiselijker maken.


Zet een houten kist neer als salontafel , als bijzettafel of maak er een meubelstuk . Vele aanbiedingen bij bol. Als speelgoedkist, nerf geweer kist, opbergkist of legerkamer, tafel van een oude legerkist hout. Industriele kisten, industriële opbergkist kist hout, . Robuuste Oud Houten Kist China Sober Stoer Oude Landelijke Tafel NO. Deze vurenhouten kist is niet alleen een functionele opberger, het is ook een mooi accessoire en kan tevens dienst doen als bijzettafel of salontafel.


In Floortje naar het einde van de wereld zie je elke week weer de mooiste verhalen van mensen op een bijzondere plek ergens op de wereld. Afmeting: Hx Bx D39Let op! Vintage dekenkist XL Black.


Grote oude dekenkist , zwart. Aan beide zijdes hengsels. Mooi formaat, ook handig als salontafel. Een veilingkist omtoveren tot een mooi meubelstuk is niet alleen leuk om te doen het is ook nog eens super gemakkelijk! Laat een oude kist als salontafel dienen.


Op de kist staan kleine yoghurtglazen, mat en doorzichtig door elkaar. Gorgeous Holiday Decor Ideas . Hout met stevige zijkanten. Oude kist gebruikt als salontafel. Snel weg wegens nieuwe meubels. Zo zijn er vele soorten houten exemplaren verkrijgbaar, net als tafeltjes met een . Afkomstig uit de originele kistenfabriek voor het maken van alle houten veilingkisten en.


Deze oude industriële lampen zijn voorzien van nieuwe fittingen, . De Kistenkoning maakt gebruik van DHL. Met enige creativiteit tover je de fruitkist (en) om in een prachtige nachtkast, boekenkast, tafel of als bijzettafel. Doordat de houten fruitkisten optimaal te . Een houten kist is erg populair als salontafel. Het bijkomend voordeel natuurlijk is dat je er ook spullen in kunt opbergen.


SHIVA - Oudwitte koffer van massief mangohout met houtsnijwerk. TIBET - Kist in massief gesculpteerd mango L140. Dan is steigerhout als basismateriaal zeer geschikt.


Deze steigerhouten kist heeft heel veel opbergruimte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts