maandag 20 juli 2015

Salontafel 160

De salontafel Blackbone Silver heeft een modern design en een prachtige uitstraling. Het tafelblad is gemaakt van hout een visgraatpatroon. Voor iedereen een voordeel. Mooie houten salontafel van Brix.


Uitgevoerd in massief robuust geborsteld eiken in de kleur 81.

Het massief wildeiken tafelblad is in vijf kleuren leverbaar. Op zoek naar een lekkere grote houten rechthoekige salontafel ? Dan is deze salontafel uit de Masters collectie een aanrader. CLOUD MP Riante hoekbank in losse elementen, waarmee dus eindeloos te combineren is. Robuust, stevig en breed design. Statig, stijlvol en sfeervol ineen.


De Mirabeau salontafel is een prachtige metalen tafel afgedekt met een blad in gerecycleerd grenenhout. Geslaagd huwelijk van materialen voor dit meubel met.

Strakke salontafel met grof naturel houten blad met wit metalen onderstel. Verkrijgbaar in diverse afmetingen en met zwart onderstel. Design salontafel Henley van Eichholtz met bruin marmeren blad. Brede salontafel met smalle poten van staal afgewerkt in nikkel. Het blad is rondom afgewerkt met zwart metaal.


Dit is doorgevoerd in de . Beleef het nieuwe wonen bij dé woonwinkel in regio Roermond. U vindt bij ons concepten als IN. HOUSE, XOOON, DroomDomein en Auping. Leverbaar in: diverse kleuren eiken.


COFFEETABLE DRAWER WITH OPEN SPACE 160X100. Het duurzame Acaciahout van het tafelblad kan in . Bladen leverbaar in helder glas, getint glas of optiwhite-helder glas. Hij kan gebruikt worden om tijdschriften, de afstandsbediening, . Eiken in de kleuren: Dark Grey (DGR), Long Island White (LIW) of White Sand Natural (WSN).


Kloostertafel maat crica 160x90x80cm.

Tamar is gemaakt van hout en staat daardoor goed in een . De tafel is in veel verschillende maten verkrijgbaar. De combinatie van eiken en glas geven dit meubelstuk een . Eetkamertafel Alvarez is een eetkamertafel die geschikt is voor tot personen. Vanwege zijn strakke design is deze tafel passend in elke stijl eetkamer of . Bekijk alle salontafels direct online bij Woonland! Salontafel maat ca 80x140cm. Vrije hoogte onder de tafel , cm.


Van oude landelijke eettafels met een doorleefd houten blad en brocante salontafels tot stoere slagerstafels en industriële ijzeren blikvangers! Top: Old Oak, Legs: Metal. Bij Biano vind je eenvoudig alle salontafels van verschillende webshops en merken op. We bezorgen door heel Nederland 7 . Afmetingen: x 1x 40.


Landelijke Woonwinkel met Het Grachtenpand merklabel voor eigentijds stoere, sobere woonartikelen aangevuld met de Topmerken Hoffz en Carte . The table that became a sculpture. Wij zijn dealer van Richmond interiors. Kom langs in onze woonwinkel in Oldenzaal!


Stoere tafel vind je niet? Herringbone salontafel met visgraat! Een bijzonder onderstel in zwart metaal zorgt voor een robuuste sfeer. Omschrijving, Uitschuiftafel.


Model te bekijken in, Utrecht, Eindhoven en . Hülsta CT1tafel vindt u in het grote Hülsta kastencentrum NL van Gasse in Mijdrecht, dat is centraal in Nederland met parkeren op eigen terrein. Deze houtsoort staat bekend . Soort: Zwenkwiel set 160kg. Type: x Zwenkwiel 50mm plaatbevestiging. Van heerlijke lange leeftafels tot stoere salontafels, behaaglijke loveseats, landelijke commodes tot de mooiste buffetkasten.


De eettafel Made for you is een tafel met veel mogelijkheden. Zo kunt u kiezen uit vierkant, langwerpig, ovaal of ronde tafels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts