donderdag 1 oktober 2015

Eettafel provence

Bent u op zoek naar mooie betaalbare stalen poten of een nieuw stalen onderstel voor uw tafel ? In onze webshop kunt u zelf de gewenste maten kiezen en . Denk je dat je de perfecte samenstelling voor je interieur hebt gecreëerd? Het interieur is nooit af. Zo bouw je zelf een prachtige .

Stel uw tafel met stalen onderstel zelf samen. Wij maken deze tafels met metalen onderstellen van A tot Z zelf. Hier een greep uit de tafels die . Smeedijzeren tuintafel met zinken blad Onderstel in zwart. Grachtengroen ook mogelijk). Stoere industriële tafel met stalen onderstel en steigerhouten blad.


Dit is een mooi subtiel model uit de industriële lijn van onze meubelen.

Massief houten tafel met ijzeren poten Een tafelblad met zichtbare noesten en nerven of liever glad gepolijst? Een industrieel vintage onderstel ? Veel formaten uit voorraad leverbaar. Deze robuuste steigerhouten tafel heeft een stoere uitstraling door de extra . Voorzien van een prachtig verweerd houten blad in Azobe hout voor buiten gebruik.


Industriele tuintafel met gietijzeren onderstel. Bij Luxe Tuintafels vindt u de mooiste onderstellen voor uw tuintafel. Wij importeren, ontwerpen en. Salontafel Onderstel Massimo. Op maat gemaakte smeedijzeren tuintafels.


In stappen je tafel op maat! Mangolook eiken tafelblad. Tafels - Landelijke oude brocante eettafel met ijzeren onderstel en visgraat blad. Eiken visgraat tafel met RVS onderstel, verkrijgbaar in verschillende maten!


Stoer en grove tafel van sloophout en stalen frame en onderstel.

Een gietijzeren onderstel en een tafelblad van Belgisch hardsteen. Sterk, betrouwbaar en weerbestendig dus. Als vanzelf krijgt het blad een mooi doorleefde . In de werkplaats maakt de Terrasbrander een tafel met stalen onderstel. Houdt u er rekening mee dat u elk tafelblad met elk gewenst onderstel kunt combineren? Ons X model industriële tafelpoten van stalen profielen zorgen voor een industriële.


Onderstel kan ook voorzien worden van een prachtige sjieke fijnstructuur . Steigerhouten tafel met stalen onderstel. Een steigerhouten met stalen onderstel zorgt voor extra stevigheid. Ideaal voor buiten, want uw tafel is met een stevig . Steeds meer mensen ontdekken de combinatie van tafels met een stalen onderstel en houten tafelblad. Zowel voor binnen en buiten hebben wij tafels met.


Ontdek tevens de rubriek tuintafels voor losse eettafels voor buiten zonder stoelen. Wij leveren tafels met stalen onderstel overal in Vlaanderen onder veilige . Teak tafelblad met ijzeren onderstel. Houtkwadraat maakt uw stalen frame tafel op maat.


X en Y frames, ijzeren onderstellen. Lodzz is hét adres voor originele, leuke en kwalitatief goede meubelen, zoals tafels, banken, stoelen en kasten. Kies je bij een houten tafel met metalen onderstel of frame met onbehandeld staal, of toch voor een poedercoating?


Na de keuze van welk model u wilt, zoals een kruis onderstel , o- onderstel , . X X 74cm hoog stuk beschikbaar en met blad bovenop dat uiteraard kan verwijderd . Ze zijn stoer, tijdloos en robuust. Als je mooi hout voor een tafelblad hebt gevonden, moet je nog op zoek naar een bijpassend stalen onderstel. Tuintafel , marmeren bla ijzeren onderstel , 1x 1hoogte 0. Stel zelf uw ideale tafel samen met onze metalen tafelonderstellen van professionele kwaliteit.


Kiest u voor gietijzer of voor een RVS tafelonderstel ? Van klassieke tuintafels tot loungetafels, picknicktafels, bijzettafels, bartafels, enz. Zo kan je gaan voor een aluminium onderstel in combinatie met een krasvrij . Tevens vervaardigen wij houten tuintafels op maat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts