vrijdag 8 januari 2016

Landelijke tafel

Het bankje , gemaakt van stalen kokers en een rustiek eiken boomstambla is indiverse maten te bestellen. Uiteraard kan de bank volledig naar wens samen . Het eikenhouten bankje is na meer dan 1jaar nog steeds in de oorspronkelijke lak gebleven en wordt momenteel als bloementafeltje . Nieuw eikenhouten bankje in Giethmen. Aan het begin van het Giethemer Kerkpad is afgelopen weekend een . Super toffe bank gemaakt van massief eikenhout en stalen frame. Kan in alle maten, vormen en kleuren worden geleverd.


Terug naar het overzicht . Jenson bank , massief eiken en donkergrijs. Het sterke eikenhout , bewerkt volgens traditionele methoden, is afgelakt voor een robuuste look. Houten bankjes kunnen in alle maten gemaakt worden. Van steigerhouten bankjes tot eikenhouten bankjes mooi voor aan de tafel of voor buiten. Past goed bij onze overige eikenhouten meubelen.


Dit eiken bankje is 140cm lang, . Eikenhouten bankje met opbergruimte. Bekijk hier een uniek exemplaar. Wij ontwerpen op maat al uw eikenhouten producten. Een klein eikenhouten bankje met een pen gat verbinding en een rustieke uitstraling. Handgemaakt, massief eiken bijzet, wand- bankje.


Deze bank is gemaakt van eikenhout en stalen poten. Het zitvlak is bewerkt met antislip in de vorm van kleine cirkels. De doelstelling bij het ontwerp was om . Weergave: Bezig met laden. Prachtig eikenhouten bankje met witte stalen poten.


Een tijdloze bank wat nooit zal vervelen, de eiken bank kan in elke maat worden gemaakt in ons atelier. Massief europees eiken of amerikaans eiken zitbankjes. Bankjes bij massieve houten eettafel.


Levering: wij kunnen de tafel leveren voor € 5- binnen een straal van km. Buiten de straal van km berekenen wij € - per. Ecosia uses the ad revenue from your searches to plant trees where they are needed the most. Wij hebben een groot assortiment eiken tafels en andere eiken meubelen. Hierbij kunt u denken aan (salon)tafels, stoelen, kasten en tuinmeubelen.


Reproductie van de George Nelson Nelson Bench Eiken 183cm essenhout, Beroemd Ontwerp, bank. Het bankje is uitgevoerd met een zitting van nosag veren en een gecapitonneerde rugleuning. Geleverd samen met de eikenhouten eettafel met gedraaide . Lengtes tot meter mogelijk. Hierbij wordt een ecru kussentje geleverd welke op het bankje vast gemaakt kan. Een schitterend bankje van eikenhout met een zacht kussen én het is ook nog een bloembak.


Binnen weken thuis geleverd! Een mooi eikenhouten bankje met wankant. De “poten” zijn omgeklapt, de houtnerf loopt hier dus in door. Het geheel is afgewerkt met een natuurlijk olie- was . De klant wilde een eikenhouten tafel met één bankje. Er is kwartiers eiken gebruikt voor zowel de tafel als het bankje en het onderstel van beide is traditioneel.


Genieten van de eikenhouten tuinbank in uw tuin. Middags heeft u hard in uw tuin gewerkt. Alle bloemen en planten hebben weer genoeg water gekregen en . Bijzettafeltje voor bij de bank. Ook te gebruiken als bankje. Gemaakt van eiken vloerdelen.


Hij denkt bijvoorbeeld met u mee welke houtsoort het beste past, eikenhout , steigerhout, douglas, verduurzaamd grenenhout enz. Door de vele projecten die de . Multifunctioneel te gebruiken bankje van eiken. Wanneer je al vele jaren genoten hebt van een bepaalde interieurstijl, dan zal je vroeg of laat misschien eens tot de ontdekking komen dat je iets . Eiken bankje Modena in vele maten, kleuren en afwerkingen leverbaar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts