woensdag 2 maart 2016

Schuifdeurkast 250 cm

Glazen tafel op maat gemaakt van gehard glas. Voor eenglazen tafel op maat gemaakt wordt gebruik gemaakt van gehard glas. Ronde hoeken of schuine zijden.


Gehard tafelblad van glas op maat bestellen. Denk dan aan tafelbladen , een douchedeur of een balkonafscheiding. Overal waar meer kracht en veiligheid vereist zijn, is gehard glas een ideale optie. Koop nu online bij Viadurini tegen gereduceerde prijzen: Koffie tafel met twee gehard glas tops beweegbare gesynchroniseerd Tollo.


De eettafel KRYSTAL, een ronde tafel bestaande uit een glazen tafelblad en een voetstuk in. Ovalen tafelblad uit gehard glas , basis uit geborsteld aluminium. Stoere bijzettafel Vito is gemaakt van gepolijste nikkel met een gehard glasplaat. In woningen is het toepasbaar in douchedeuren, douchecabines, tafelbladen , glazen . De Tafel Air lijkt te zweven in de ruimte.


Zoals alle designmeubels van de Collectie Air is ze combineerbaar met andere Lago meubels. De tafelbladen worden gemaakt van gehard veiligheidsglas. De glazen tafelbladen zijn leverbaar in helder glas, mat (acide) glas en extra helder glas. Vierkante salontafel in gehard glas , Sybil AM.


Elegant en trasparant model. Eigenschappen : - Structuur in metaal met epoxy . De lage design tafel MINNESOTA bestaat uit een tafelblad van gehard glas bevestigd op een voetstuk van verchroomd metaal voor een heel mooi effect. Prachtige modern glazen salontafel met uniek draaibaar glazen blad. Salontafel van gehard glas Trento.


De plank heeft een zwartbruine en een . Rechthoekige salontafel in gehard glas Sybil AM. Tafelblad in gehard glas , dikte mm. De randafwerking is standaard geslepen. Je mag op een gemiddelde. Vele aanbiedingen bij bol.


Een modern design met een elegante omlijsting van chroom en taps toelopende poten. Extreem gehard en duurzaam gespiegeld veiligheidsglas. Als een tafel genoeg ondersteuning geeft worden onze tafelbladen niet gehard.


Moet het tafelblad echter een grote ruimte overspannen, dan . Deze salontafel is de perfecte oplossing voor kleine flats en andere plekken waar beperkte ruimte is. Het eigentijdse ontwerp maakt deze tafel een chique . Geen wonder dus dat steeds meer mensen kiezen voor een tafelblad van glas! Verrijk uw kamer met een prachtig tafelblad van het geharde veiligheidsglas van.


Vertrouw op het vakmanschap van Vidre Glastoepassingen. Wilt u een glazen tafel kopen voor uw woning of kantoor? Allround salontafel blad: brons gehard glas mm. Thermisch gehard glas , Thermisch gehard veiligheidsglas met Heat Soak Test,.


U kunt bij Alhra Glas Rotterdam verschillende varianten gehard glas kopen. Denk hierbij aan een glazen trap, tafelbladen , glazen puien en deuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts