donderdag 28 april 2016

Marmeren tafelblad ovaal

Terrastafel - tuintafel ovaal marmer gietijzer 1x cm. Bistrotafel met ovaal marmeren blad. Het onderstel is van gietijzer en het tafelblad van marmer. Vind marmeren blad ovaal op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. De Knoll ovaal marmer tafel heeft, net als de Tulip stoel van Saarinen, . Mooi ovaal wit marmer tafelblad met kleurschakeringen waar aders en kristallen inzitten. De ovale marmer eettafel is een subliem stuk in ieder interieur. Het frame is te verkrijgen in messing, chroom of gepoedercoat zwart staal. Daarnaast zijn ook speciale vormen als ovaal , racetrack of bootvorm mogelijk.


Ovale en Ronde Tulip tafels. Ontwerp van Eero Saarinen. Gemaakt in Italiƫ door vakmensen. Geheel conform originele specificaties. Reproductie van de Eero Saarinen Tulip Table Top Marmer wit Tafelpoot wit Aluminium voet, Marmer blad , Saarinen group, eettafel.


De marmeren tafel is meter lang en meter breed. Het werkblad is gerealiseerd in het . Prachtige ovale tafel met zwarte voet (gespoten alunimium) en . Het stevige onderstel wordt handgemaakt uit vierkante buizen en past perfect bij een strak ovaal tafelblad. Koffietafel met witte marmeren blad.


Oppervlak heeft een ronde vorm. Tulp tafels van Eero Saarinen in elke maat, groot of klein, laag of hoog, rond of ovaal met diverse marmeren bladen maar ook een met duropal topping of een . Koop nu en betaal pas over dagen! Met zijn originele voet en blad in marmer past de Tulip tafel van Knoll in elk interieur. Tulip Dining table ( ovaal ) met marmeren blad.


Een pareltje uit eigen collectie. Langwerpige, ovale salontafel met massief carrara marmeren wit blad. Frame is in zwart epoxy gelakt.


Eene ronde mahoniihouten Thee-tafel met wit marmeren blad , staande op. Eene massief ovale mahonijhouten Tafel, staan. Wij hebben ron rectangel, vierkante, ovale marmeren lijstbovenkant, kunt u om . Hierdoor loopt u geen kans tegen scherpe . Buffetten met ovale panneelen, op wit marmer, geschildert in bronze, I Bureau en cylindre met twee schoven. Rond Tafelken met een wit marmeren blad.


Paonazzo marmer - eettafel ovaal - messing frame. Ook een ovaal tafelzeil op maat snijden is geen enkel probleem. Let wel op dat er verschil is tussen een ovale en ellips vormige tafel. Tijdens het bestelproces . Als tafels zijn bedoeld: 1. Marmeren ovale tafelblad voor binnen of voor buiten. Het blad is in redelijke staat ! Een extra roozenliouten ingelogde Secretaire, met een marmer Blad , ,en op glas.


Een vierkant maghonie Thee-Tafel. Shop voor de lange ovale vorm koffietafel met mahoniehouten frame en zwart marmeren blad van professionele koffietafel fabrikanten en leveranciers in China. BoKHORST een ovaal gekuipt broodbakje, G. Want naast rechthoekige tafelbladen , kun je ook voor vierkante, ronde en ovale tafelbladen bij ons terecht. Mocht de gewenste maat of uitvoering er niet bij . Sidetable Jungle ovaal goud 80x74x48.


De afmetingen van de tafel zijn: lxdxh 200x85xcm. Rimadesio Manta ovaal met marmer blad. Design eettafel of vergadertafel met een 4-potig onderstel uitgevoerd in bruin gelakt aluminium en marmer blad. Bij de Tulip Chair past heel goed e en ronde of ovale Tulip Tafel. Poot in verschillende kleuren mogelijk.


Tafel kan in keramiek, houtos marmer. Kan rechthoekig, ovaal , ron verlengbaar, enz. Het tafelblad is rond of ovaal en afgewerkt in laminaat, hout of marmer. Saarinen ergerde zich aan de wanorde van tafelpoten en stoelen. Emperador draaiplateau diam.


Onderstel gelakt of RVS Blad keramiek, HPL(fenix), massief hout, marmer. De tulip tafel met marmeren blad is een heuse design tafel uit de jaren 50. De tafel is volledig gemaakt in de stijl van Eero Saarinen. De poot is van roestvrij staal in een . Deze ovalen tafel heeft een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts