maandag 25 juli 2016

Barkruk ridge rib

Een boomstam als bijzettafel of krukje. Natuurlijke materialen geven je interieur een warme uitstraling. Nóg leuker is het als je ook daadwerkelijk het . Heel toevallig had zij in haar schuur nog een boomstam bijzettafel zelf maken boomstam staan en zo lief want ik mocht hem hebben.


Bijzettafeltje boomstam van acacia hout met zwarte RVS pootjes.

Boomstam bijzettafel nú met leuke korting! Karakteristieke boomstam bijzettafels kopen bij Oosterse Meubelen. De wielen zorgen er voor dat deze tafel makkelijk te verplaatsen is.


Op zoek naar een bijzettafel die robuust en stevig is? Dan is de boomstam d oplossing! De stam (die ook prima als krukje te gebruiken is) is . Bent u op zoek naar een uniek item voor in uw interieur?

Heeft u dan al weleens aan een boomstam bijzettafel gedacht? Speels, natuurlijk en contrasterend. Vierkante bijzettafel met boomstam tafelblad en stalen onderstel.


In het eiken tafelblad zijn de natuurlijke vormen van de boomstam nog zichtbaar. Op ijzeren poten wit afgelakt. Een bijzettafeltje is handig in de woonkamer of slaapkamer. Leg er magazines op of zet er een mooie vaas met bloemen op.


En als je een extra zitje nodig hebt. Deze boomstam bijzettafel is gemaakt van acacia-hout. Leuk te combineren met onder andere bijzettafels of poefen. Het natuurlijke karakter zorgt ervoor dat elk . Meer ideeën over Logs, Diy ideas for home en Stump table.


Met deze robuuste boomstam bijzettafel van hardhout creëert u een prachtig stukje natuur, binnen of buiten. Van deze exclusieve tafels is er geen een hetzelfde. Wanneer u houdt van een natuurlijke uitstraling in uw interieur is het kopen van een boomstam bijzettafel een passende oplossing.


Dit mini tafeltje is gemaakt van een echte boomstam waar de bast nog aan zit en kan op verschillende manieren gebruikt worden.

De boomstam als bijzettafel. In een hoek van de woonkamer, naast de loungebank, in de serre of gewoon in de gang. En de boomstam bijzettafel staat bijna . Zet er eentje naast je bank of gebruik er meerdere om je salontafel te vervangen.


Bekijk en kies jouw favo bijzettafel ! Zie hier onze grote voorraad boomstamschijven van suar en stel je eigen tafel samen. Dit hout is een duurzaam houtsoort en . Deze bijzettafel is gemaakt van acaciahout. Zoekt u een boomstam bijzettafeltje ? Wij hebben een aantal leuke modellen direct leverbaar. Heel mooi gemaakt, dik, dun, groot of klein.


Deze stoere boomstam bijzettafel is leuk voor binnen maar kan ook buiten voor bijvoorbeeld op de veranda. Door het gewicht is het niet . Deze handige video laat je zien hoe je van een doodgewone boomstam een bijzondere en stoere bijzettafel kunt maken. Ga dan snel naar hardhoutdiscount. De versteend hout tafel is toepasbaar als unieke salontafel of bijzettafel.


Dit leuke bijzettafeltje past in ieder interieur! De bijzettafel heeft een stoer boomstam massief blad met drie zwart metalen poten. Massief houten boomstam bijzettafel gecombineerd met zwart metalen poten. Deze tafeltjes zijn uiteraard ook leuk om te gebruiken als salontafels in . Nu eiken boomstam bijzettafel.


Kleine tafel €1-, grootte tafel € 2-. Nu bij Jellesma ijzer en houtbewerking! Treetop side table is een boomstam bijzettafel van Zuiver. Met zwart metalen poten en een teak houten tafelblad van een echte boomstam.


Van een boomstam bijzettafel tot een design bijzettafel van Bert Plantagie. Het is heel makkelijk en het geeft een stoere uitstraling. Hoe ik dit gedaan heb lees je in dit . Als je op zoek gaat naar een tafelblad van een boomstam , zul je merken dat deze.


Keuze uit diverse houtsoorten, afwerkingen en onderstellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts