vrijdag 19 augustus 2016

Eettafel 150 cm

Een mooie tafel van jouw favoriete merk? Ook voor uw grote ronde eettafel van 150cm groot bent u bij de Tafelfabriek aan het juiste adres. Modern, stoer of industrieel, wij ontwerpen het voor u. De eettafel Largo is van het merk Woood. Deze eetkamertafel is gemaakt van onbehandeld massief eikenhout. Het heeft vierkante blokpoten . Materiaal tafelblad ‎: ‎Eikenhout Ronde eettafel kopen?


Mooie houten eettafels of juist een ronde eyecatcher in je eetkamer. WOOOD eettafel eiken met metaal onderstel Olivier 150x90x,cm. Creëer een gezellige sfeer in de eetkamer met behulp van de moderne Bolan eettafel. Deze tafel heeft een stevig rond tafelblad met een doorsnede van 150cm. Tafel Marcellais een prachtige robuuste eettafel.


Door zijn grote massieve . Welkom bij Steigerhout Meubelen voor Huis en Tuin! Bezoek onze website: voor vele aanbiedingen en acties! Deze pin is ontdekt door Y Rijpstra. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.


Op zoek naar een eettafel of eetkamertafel ? Table du Sud - Ronde eiken XX-tafel - 1cm. Deel dit product met je vrienden. Bij Eijerkamp slaagt u gegarandeerd. Bij ons vindt u een uitgebreide collectie eetkamertafels in diverse woonstijlen - van . Eettafel Stockholm Zwart Rond 150cm.


De Woood Rhonda eettafel is een mooie massief eikenhouten eettafel met een diameter van 150cm. De ronde vorm zorgt voor een supergezellige setting! Mooie betaalbare eettafels die snel leverbaar zijn.


Scherpe prijzen en gratis. Dit is de welbekende Rhonda eettafel in een grotere diameter! Dankzij het grote formaat en de natuurlijke eiken kleur is dit model ideaal voor een warm gezin. Leverbaar in diameters van 130cm en 150cm.


Ronde eettafel 150cm OltonDeze eettafel Olton uit de Profijt Meubel collectie geeft je gelijk een gezellig gevoel. Aan deze eettafel wordt het heerlijk eten en . Bodhi heeft een afmeting van 78x150xcm. Het bovenblad van de eettafel is gemaakt van rustiek geborsteld teakhout, . Mooie robuuste industriële ronde eetkamertafel met een massief teakhouten blad. Nu uit voorraad leverbaar.


IGLOO - Witte metalen en houten eetkamertafel B 1cm. Bekijk en bestel ons ruime assortiment aan grote en kleine eettafels op IKEA. Gratis bezorging en retourneren. De Olivier eettafel van Woood is een robuust uitziend item dat perfect in een hedendaags interieur past. Het tafelblad is vervaardigd van onbehandeld . Chicago van Trendhopper is een stoere eetkamertafel die door de ronde vorm voor extra . Onbehandeld massief eiken eettafel.


Bestel ook één van de bijbehorende olieën in diverse kleuren om je tafel langer mooi te houden. Bestel nu direct online of bezoek onze meubelwinkel in Tilburg. Grote stoere eettafels met karaktervolle houten bladen staan bij ons sfeervol opgesteld. Landelijke ronde eettafel met kloosterpoot 120- 150cm. Een houten tafel zorgt altijd voor sfeer in huis.


Met eettafel Leif gaat dat zeker lukken. Een rustieke eiken eettafel , afgewerkt in de kleur Natural White. Eetkamertafel Bardo is een speels ronde tafel met een industriële uitstraling. De Allon Dery eettafel is het perfecte voorbeeld dat verfijndheid en een stoere look samengaan.


Zo is het ronde blad gemaakt van duurzaam hout en de slanke. Bij Goossens vind je een complete collectie eettafels : verschillende uitvoeringen, afmetingen en kleuren! We hebben meer dan 3verschillende eetkamerstoelen, waarvan 1op voorraad! Voor een complete industriële look kan een grootse eettafel niet ontbreken. Deze robuuste Olivia eettafel straalt een klassieke Scandinavische sfeer uit!


De Olivia tafel heeft een tijdloos design en is beschikbaar in kleuren onderstel . Het robuuste tafelblad is . Ronde mango eettafel met metalen 3d poot - 1- 1cm. Welke afmetingen kan een rechthoekige, vierkante of ronde eettafel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts