woensdag 2 november 2016

Sidetable met wijnrek

Sidetable 160cm met wijnrekken van gerecycled teakhout met een kasar afwerking. Een fantastisch rustiek item. Voldoende flessenopbergruimte en lades. Vind sidetable met wijnrek op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. Product tag: Sidetable met wijnrek. Kastje uitschuifbare wijnrekken. Beschikbaarheid: Niet op voorraad. Teak sidetable met wijnrek.


Uitgevoerd met massieve bladen en poten en met een . Afmetingen: bree diep, hoog, 1hoog incl dienblad. Teakhouten sidetable met wijnrek Chardonay. Leuk wijnrek voor uw voorraad wijnflessen. Geeft meteen een gezellige indruk.


Het dienblad bovenop is afneembaar, daarnaast bevat de sidetable laatjes en. Bij Kast2Go bent u aan het juiste adres voor een leuk wijnrek , een lifstyle meidenkast, een schattig sidetable. Op Speurders vind je landelijke oud teak sidetable met wijnrek. Sidetable Wooster Street uitklapbaar met lades en wijnrek Rivièra Maison koopt u bij LiL. Heb jij een soortgelijke klus?


Plaats hem dan op Werkspot. Daarom hebben we sidetables voorzien van handige laden waar je spulletjes in op kunt bergen. En wat dacht je van een sidetable met wijnrek ? Het tafeltje biedt ruimte voor flessen, maar ook voor magazines en meer.


Een origineel cadeau voor uw partner, een wijnrek van sloophout. Een leuk decoratief wijnrek gemaakt van oude pallet planken, deze planken hebben een soort waterschade opgelopen wat een soort stoere geleefde. Zeer origineel handgemaakt wijnrek , gemaakt van een oud front van een.


Deze wijnrek tafel en sidetable is een echte eyecatcher voor een stoer interieur. Dit flessenrek uit de HSM Collection heeft plek voor flessen is gemaak van teakhout en ijzeren houders. De afmeting van dit staande wijnrek is 45x35x1cm.


Ben jij een echte wijn liefhebber? En ben jij opzoek naar leuke woondecoratie? Wat dacht je dan van een leuk wijnrek ? Een wijnrek is misschien niet . Een stijlvolle manier om uw wijnvoorraad te bewaren, met dit stoere wijnrek van staal! Leuke stoere flessenrekken en wijnrekken , voor of meerdere flessen, zowel staand als aan de wand.


Het Meubel Pakhuis Oosterhouut - Het adres in Oosterhout voor uw houten meubelen en accesoirres. Het staal heeft een prachtige patina en ondanks wat . Dit betreft een nieuw product. Dit product komt al voor in uw . Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Direct leverbaar en 1 garantie! Groot assortiment wijnrekken ! Nu eenvoudig te bestellen bij Pacomeubelen.


Ontwerp:Dit leuke houten wijnrek Vermount komt altijd van pas. Je kunt er flessen wijn in kwijt en doordat de flessen er plat in komen te liggen blijft de wijn. Dit is de Gate- Akola wijnrek flessen - Bruin van Gate39. Betaal veilig en zoals jij wilt.


Dit wijnrek is gemaakt van o. Wij bezorgen je bestelling wanneer het je uitkomt. OmschrijvingWanddecoratiebord voor wijn flessen en wijn glazen gemaakt van oud of nieuw steigerhout (foto betreft oud steigerhout). Livo Tafel met wijnrek hout bruin. Wijnrek teakhout met lades en flessen rek - TEAK2. Naast tafels en kasten maken we ook design accessoires bij Oost en Dijk interieur.


Verlichting vitrinekast vlinderkastje wandkast wandtafels . Stalen wijnrek op maat mogelijk in verschillende varianten. Oude houten wijnrekken in verschillende maten voor 23en flessen hoogte 150cmen diverse nieuwe bakkersrekken. Super leuk wijnrek van steigerhout!


Het rek biedt ruimte voor voor flessen en glazen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts