woensdag 7 december 2016

Landelijke eetkamertafel

Door het gerecycled mango hout is elke salontafel uniek. Moderne strakke salontafel massief hout gecombineerd met zwart metalen. Volledig ecologisch gemaakt, onbehandeld en in oude eik! Dit programma is gemaakt van mangohout in combinatie met metaal (wit of zwart ). Het programma is leverbaar in diverse uitvoeringen.


Dit product kan uitsluitend besteld worden via de site indien je kiest voor afhalen bij ons . Op zoek naar een leuke eye-catcher voor in jouw woonkamer? Deze salontafel is ontzettend stoer door het materiaal en de kleuren. Onze halfronde bijzettafel is een ideale keuze voor het plaatsen van potplanten, vazen en andere decoratieve spullen.


Hij zal, met zijn opvallende ontwerp, een . Oriental salontafels met teakhouten blad. Salontafel Jolie met opstaande rand. Ontdek een ruime keuze salontafelmodellen op Maisons du Monde. Trendy, stoer, romantisch, klassiek.


Welke stijl u ook kiest, u vindt altijd uw favoriete salontafel. Design salontafel van hoogglans of een glazen salontafel kopen? Een design salontafel wil toch iedereen? De set bestaat uit salontafels in verschillende hoogtes.


De handgemaakte industriële salontafels Lara mangohout rond is een echte musthave! Gratis levering binnen de gehele . Groot aanbod voordelige salontafels. Deze industriele robuuste tafel is op maat gemaakt.


Het prachtige tafelblad is met de hand vervaardigd uit pure kurkschors. Je kan volledig jouw salontafel zelf samenstellen. Dit leuke tafeltje is te gebruiken als salontafel of als bijzettafel. Standaard sortering, Sorteer op populariteit.


Geef een reactie Reactie annuleren. Het e-mailadres wordt niet . Kijk dan eens bij de collectie salontafels. Witte bijzettafels Vierkante bijzettafels Gouden bijzettafels Metalen bijzettafels.


Het tafelblad is van grof, robuust gebrand en . Het onderstel is gemaakt van zwart staal. Maak je woonkamer in één keer compleet met deze set van twee salontafels van HKliving. Riverdale tafels en bijzettafels in verschillende varianten. Op ieder gewenst moment meer tafelruimte of meer kamerruimte creëren.


De WOOOD Suus salontafel is vormgegeven in een gave retrostijl. De salontafel is geheel gemaakt van metaal in de kleur wit. De Suus salontafel is ook in het . Industriële eiken salontafel met metalen frame. Blad is grof van nerf en is 5cm dik. Ronde of kleine salontafel kopen?


Of een bijzettafel of ander leuk klein tafeltje? Verkrijgbaar bij Leen Bakker! Bekijk onze salontafels online. Met een salontafel van metaal creëer je een stijlvolle zithoek.


Op een salontafel zet je lekkere hapjes en drankjes tijdens een gezellig avondje en daarnaast is . Hele stoere metalen salontafel. Van het mooie deense merk IB Laursen. Volt metalen salontafel 70x70. Parka ronde salontafel metaal - Zwart. Kare Design Silver Rush Glazen salontafel met metaal.


Bezoek dan eens de website of showroom van Aktie Wonen. Omschrijving: Rvs salontafel onderstel met eiken blad. Materiaal: Rvs richtingloos geschuurd met stelvoeten.


Realisatie: Metaal en Interieur . De tafel bestaat uit metalen poten en een gemelamineerd blad van mm. Deze tafel is standaard in kleuren te verkrijgen. Met liefde, vakmanschap en veel energie produceren wij deze.


Aanbieding is geldig tot en met: 31.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts