maandag 31 juli 2017

Kloostertafel white wash

De wash is waterafstotend en makkelijk . Het onderstel is behandeld met white - wash en het blad is gemaakt van oud steigerhout. Omschrijving Deze kloostertafel is gemaakt van steigerhout. Kloostertafel de luxe Old.


Nu in de aanbieding van € 51voor € 2700! White wash , niet dekkend. De tafel werken wij af in een white wash of grey wash finish.


Deze afwerking geeft een schitterende kleur en beschermt uw kloostertafel tegen vuil en vocht. Massief eiken kloostertafel , tafel met X poten, eiken tafel, kloostertafel. Heeft U vragen over deze tafel? Of wilt U deze tafel in een andere maat of kleur, neem dan gerust contact met ons op. Reactie verzenden Reactie annuleren.


Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen. Tafel met bankje krukjes beitts grey wash en white. Een voorbeeld: white wash behandelen van salontafels en kloostertafels.


De familie wilde de – vergeelde – tafels die van prima eikenhout gemaakt waren een. Eettafel Navidad is een klassieke ronde kloostertafel. Door de compacte en fijne afmetingen kunt u deze tafel altijd wel kwijt in uw interieur.


Hoekstapelbed Naomi met schuine trap, white wash , gemaakt van massief dennenhout. Afmetingen in c2x 1x (BxDxH) Let op: Doe het zelf pakketten worden exclusief schroeven geleverd. Per meubel heeft u ongeveer doos schroeven . Deze licht geborstelde kloostertafel is gemaakt van Europees eiken en wordt. Referentie: Staat: Nieuw product.


Boeren kloostertafel uit massief oud grenen delen. Een stoere eettafel met een landelijk karakter. De mooie kloostertafels zijn afgewerkt met een natuurlijke olie en verkrijgbaar in trendy kleurvarianten.


Deze eettafel is gemaakt van nieuw steigerhout en behandeld met whitewash en greywash. Hierdoor krijgt de tafel een. Het begint met een ontwerp.


Hout is een fantastisch natuurlijk materiaal om mee te werken en van te genieten. Voor verdere vragen belt u gerust . Grote voorraad kloostertafels in bijna elke afmeting, van 180x90cm tot wel 400x100cm! Kom langs en zoek zelf een tafel uit of bestel eenvoudig online en laat . In een greywash of whitewash is de tafel behandeld om buiten te zetten! Tafel Olavi 300x100x- Oud steigerhout-Grey wash licht met krukjes Susette. Steigerhout kloostertafel Alvaro oud steigerhout naturel beits mat 1. Stijlvolle en landelijker kloostertafel met (vergrijsd) houten blad en oud wit onderstel.


Al onze meubelen worden GRATIS Geschuurd. Om je Tafel een exclusief tintje te geven kun je nog kiezen voor een behandeling, keuze uit olie, white wash , . Leverbaar, bezorgd binnen 1 . Eetkamertafel Evi is gemaakt van 1 Europees eiken in een white wash kleur. Hier heb ik bijvoorbeeld een eiken whitewash vloer liggen, een eiken keukenblok, een teak deur, een teak tafel gemaakt van oude planken en . De rustieke kloostertafel heeft een onzichtbare mes en groef verbinding en kan. Werk het eiken blad af met bijvoorbeeld white wash of lijnolie om een diepe . Deze steigerhouten kloostertafel is gemaakt van nieuw steigerhout, wat zorgt voor een. Onze stoere kloostertafel kopen garandeert succes in uw woning!


Een behandeling voor dit product is optioneel, denk aan een grey of een whitewash. KLEUR (MOGELIJKHEID): Hand gekwast wit met bladen in grey white wash C-121. Onze landelijke collectie bestaat uit tijdloze witte of white wash meubelen al dan niet gecombineerd met warme houten. Landelijke witte kloostertafel Kastel. Deze teakhouten eetkamertafel is verkrijgbaar in de volgende.


Hoge kloostertafel met krukken. Stoere grote en kleine tafels zoals kloostertafel , industriele eettafel,. In combinatie met een white wash olie geeft dit een mooi grijs verweerd beeld.


Gigantisch mooie en robuuste tafel, geschikt voor zowel binnen als buiten. Voorzien van een hele mooie smoke white wash coating. Standaard wordt de kloostertafel geleverd met een hoogte van 76cm .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts