maandag 30 oktober 2017

Ghyczy sidetable

Kies uit goedkope sidetables van steigerhout tot luxe boomstam side tafels. Vrijwel alle side table modellen van hout kunnen we voor u op maat maken. Ben jij op zoek naar een uniek item voor in je interieur? Deze zwarte vintage sidetable heeft een leuk origineel ontwerp. De collectie van Rivièra Maison biedt een ruim aanbod sidetables.


De tafel heeft namelijk een schuin . In onze hang naar nostalgie en gezelligheid is het verleidelijk . Creëer extra ruimte met een mooie sidetable van De Kistenkoning. Bijzondere brede gerestaureerde oude houten wandtafel. Het Kabinet beschikt over een . Dat doe je bij Leen Bakker.


Een sidetable vind je vaak in de gang, maar staat eigenlijk overal even mooi. Bekijk ons aanbod en kies! Je nieuwe side table vind je bij Woononline. De sidetables van Woononline zijn voornamelijk uitgevoerd in hout. Zoek je inspiratie voor een houten sidetable ? Waardering Nog niet gewaardeerd.


Nachttafeltje of bijzettafel THEO. Deze strak vormgegeven tafel is in . Unieke betonlook sidetable , in combinatie met hout. Een echte eye-catcher in verschillende woonstijlen.


Stoere en industriële sidetable van zwart staal met sloophout schappen. Het stalen stalen kuis maakt hem echt af! Meubeltrack is het inspiratieplatform voor sidetables , wandtafels en haltafels. Voor design haltafels, sidetables of een enkele haltafel. Shop hier een uitgebreid assortiment stijlvolle sidetables en praktische wandtafels.


Daarnaast is hout een duurzaam materiaal dat vrij lang meegaat. Zet hem achter je bank om verlichting en decoratie op te zetten, of vul een lege muur op. Elegante sidetable van eikenhout en metaal.


Voor deze sidetable is er altijd wel een plekje in huis. Ideaal achter de bank bijvoorbeeld of in een hal. Specificaties Pand Sidetable. Kleur: Houtlook, teakgrijs gekalkt. Materiaal: Acacia hout en metaal.


Sidetable Juar Bruin Juar hout kopen doe je bij Goossens Wonen! Met tal van opties, van het showen van een mooie vaas aan hèt plekje voor je sleutels als je thuis komt. Weg wegens aankoop andere kast.


De kleurschakering op de bovenkant zijn de houtnerven. Toffe kleine sidetable met verweerde uitstraling. Het blauwe tafeltje met lade is gemaakt van hout. Je kunt het bijzettafeltje gebruiken als tafeltje in de hal, waar . Robuuste sidetable oud hout.


WOOOD Fabian sidetable is een modern vormgegeven meubel. Het onderstel is gemaakt van. Een passie voor hout en oog voor detail. Hout en water is al eeuwenlang een goede combinatie.


De Houten Side Table kan u gebruiken om uw drankje op te plaatsen. De side tables zijn eenvoudig te monteren door deze te plaatsen in de handvaten van de. Strakke steigerhouten sidetable of wandmeubel “St. Op de product foto heeft de steigerhouten . Stoere sidetable uniek item van vergrijsd hout. Afwerking : in loogkleur afgelakt.


Meubelolie geeft het hout een beperkte bescherming. Vaak is het steigerhout netjes afgewerkt met een mooie hout -wash. Afmetingen: Lengte: 130cm.


Teak sidetable 150cm oud hout Deze Dingklik sidetable 150cm is gemaakt van massief teakhout. De Dingklik collectie wordt gekenmerkt door zijn rustieke en . Oosterse, Oriëntaalse en Turkse sfeerlampen, Industriele lampen en kroonluchters. Gratis verzending binnen Nederland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts