maandag 29 januari 2018

Maatwerk eettafel

Industriële eettafel met dik eiken blad. Robuuste Tafels heeft u een tafel die naar uw . Op zoek naar een unieke of maatwerk eettafel ? Je shopt ze online of gewoon in onze woonwinkel in Epe. De eettafel is al lang niet meer slechts de plek waar we onze doordeweekse maaltijd eten. De Pilaer maakt op maat uw eettafel met of zonder verlengd tafelstuk. In deze video ziet uw een.


Onze maatwerk meubels zijn het neusje van de zalm. Eerst en vooral wordt er alleen maar gewerkt met eerste keuze massief eiken- of notenhout. Meubels, maatwerk , renovatie in Amsterdam, Nederland.


Niet voor niets staat ook de fabriek van WESTRA er bekent om zijn maatwerk tafels. Nee de eettafel is niet meer weg te denken en zeker een tafel op maat . Een gezellige houten eettafel , op maat gemaakt van massief FSC iroko hout door meubelmaker Henk Bosman uit Rhenen. Een echte stevige leeftafel! Roestvrij stalen eettafel. Kiest u voor een rustieke look met mat frame in combinatie met een mat betonnen blad of voor het “glanzende” . Maatwerk en flexibiliteit in design meubelen.


Keuken of eettafel op maat Zeeland. Droomt u ook van een prachtige keuken die helemaal in uw stijl en van alle gemakken voorzien is? Eiken eettafel met stalen 3D onderstel.


Deze industriële eiken tafel heeft een prachtig massief eiken houten tafelblad met een gepoedercoat . Subscribe to comments via RSS 2. Donker gemaakt eiken eettafel met een massief stalen U poot. Zoekt u een nieuwe eettafel ? De Interieur Dirigent geeft interieuradvies in Heemstede, Bloemendaal, Haarlem en Hoofddorp. De Ultima maatwerktafel in massief eiken afgewerkt in de kleur pole grey met metalen onderstel in de kleur nr. X poten eettafel op maat gemaakt van uitsluitend roestvrijstaal. Wij leveren ook eettafels.


Steigerhout eettafel tafel salontafel bureau met stalen poot. Eigen ontwerp en maatwerk. Geef een reactie Reactie annuleren. Unieke, op maat gemaakte eettafels , tuintafels, bureaus,.


Hebt u zelf een idee of voorbeel wij werken dit graag voor u uit. Al onze stukken zijn maatwerk. Geheel gemaakt van massief grenen hout. Onze stijlvolle en karakteristieke handgemaakte tafels zijn een aanwinst voor elk interieur. Met dé online zagerij willen we klussen weer écht leuk maken.


De eetkamertafel is het middelpunt van iemands huis, is sfeerbepalend en zorgt voor. Bij Natuurlijk wonen kunt u ook terecht voor maatwerk, de meesten mensen weten wat zij willen maar kunnen het nergens vinden, . Ook voor: Boekenkasten, moderne kasten, kast in nis en dressoir. Zoeken naar: Meest recente berichten. Niet een eettafel kunnen vinden in de juiste maat.


Dit is zeker geen probleem voor Kortekaas Interieurs. Eettafel op maat bij Deca Designs. Design eettafels op maat - Voor als u net iets anders wilt en gaat voor uniek design - 1 naar uw wensen. GEÏNTERESSEERD KLIK HIER OM ONS TE CONTACTEN. Iprocom – Interieurbouw en maatwerk meubels.


Dit model eettafel doet het oog lijken dat het tafelblad zweeft en is een ware eyecatcher voor uw woonkamer of keuken. GD-design is specialist in maatwerk. Het onderstel mooie strakke slanke tapse poten. Combineer het met moderne stoelen of hou het . Grote hanglamp “The radiant blue leaves”.


Handgemaakte unieke items. Op maat en naar wens te bestellen. Deze mooie eettafel is gemaakt van rustiek stoer eiken. De tafel kan in verschillende kleuren en maten geleverd worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts