woensdag 14 februari 2018

Servieskast teakhout

Vintage ronde eikenhouten salontafel uit de mooie kamer bij oma. Een schitterend stukje vakwerk op uitgefreesde ronde bol-poten. Salontafel Bassano L140xBacaciahout rough warm grey.


De combinatie van hout en gebroken wit zorgt voor een brocante of landelijke uitstraling. Ecosia uses the ad revenue from your searches to plant trees where they are needed the most.

De oude tafel heeft een mooie brocante uitstraling gekregen! Afmeting: Tafelblad 1x cm. Alleen zelf afhalen of levering in overleg. Salon tafel gemaakt van antieke 19de eeuwse eettafel.


Bestel houten tafels , kasten, keukens en complete interieurs op maat, gemaakt in eigen werkplaats. Ga dan voor een ronde salontafel. Door te schuren en verven in de kleur van jouw keuze tover je hem om in een echt brocante tafel.


Mooie Queen Anne salontafel met prachtig bewerkt onderstel.

Het blad van de tafel is behandeld met een keiharde laklaag, het onderstel is geschilderd in grijs. Bij een brocante interieur hoort natuurlijk ook een mooie brocante salontafel om het geheel compleet te maken. De brocante stijl is gezellig, chique en herinnert . Brocante salontafel die een shabby-chic stijl heeft. De teak salontafel heeft een robuust tafelblad. Daardoor heeft het brocante meubel een stoere uitstraling.


Ruwe teakhouten salontafel in een robuuste landelijke stijl. Harrie de Weert Multidiensten . Teakhouten salontafel met rieten manden. Deze hebben wij in de vorm. Prachtige brocante salontafel. De salontafel ziet er nog erg mooi uit.


Oude rechthoekige grotere salontafel. Het is mahonie en dat vond ik zonde! Hij is wel op een plek wat verkleurd door de zon)De poten en. Labels: brocante , katten, keramiek.


Je mag met recht trots zijn op de nieuwe tafel.

Onze salontafel was oorspronkelijk ook een eettafel. Queen-ann salontafel met steigerhoutenbla in verschillende maten leverbaar. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen. Wil je weten hoe je die brocante salontafel of barok salontafel of bijzettafel mooi kunt houden? Sierlijk tafeltje met gebruikerssporen.


HX B75xcmTafeltje kan verstuurd. De mooiste brocante salontafels en landelijke tafels vind je bij AukgAaf! Wit brocante salontafel Mozart, rechthoekig bla wit antiek gepatineerd hout. Wij hebben iedere week nieuwe brocante meubels voor jou!


De tafel is gemaakt van gebruikt . Van € 6nu voor € 2! Diverse 2e keus tafeltjes met foutjes, scheuren in het bovenblad. U kunt ze zelf uitzoeken in onze loods in Zaandam, waar we nog. Oude salontafel , brocante , eiken onderstel met grenenblad.


Pure eenvoud deze salontafel met Queen Ann Twist, een French Riviera White onderstel en een fraai bovenblad blad met een sleetse look. Geschilderd in dry brush techniek met kleuren Driftwood en Zinc, blad heeft beschermlaag. Uiterste afmetingen hxbxd . Unieke salontafel op het tafelblad is een klok geverfd. Hoe gaaf staat dit in uw interieur? Ook voor unieke meubelstukken moet u bij La Bella Living zijn.


Als al die stoelen, tafels en kasten toch eens hun verhaal konden vertellen. De kleurstelling is jasmijn wit met een geborstelde, massief teakhouten toplaag. Dit geeft de Queen Ann meubels een bijzondere uitstraling met een landelijk . Eettafel met stalen onderstel.


Frankrijk Belgie werktafel werkbank bijzettafel kruk . Grote brocante bijzettafel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts