dinsdag 20 maart 2018

Statafel topcover

Zo kunt u diverse kleuren Eenvoudig combineren met een kleurcombinatie met de statafelrok te maken. Topcover voor statafel met een doorsnede van 80cm. Bestaat voor uit polyester en elastan.


Onze statafelhoes stretch Samba is leverbaar in verschillende modellen. Uw keuze is afhankelijk van uw statafel. Stretch rok donkerblauw statafel 80cm. De afmetingen zijn - cm. WASINSTRUCTIES Drogen in de droogtrommel en meteen eruit halen.


Ze zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar. Hier kunt u ook gelijk uw eigen statafel vergelijken met een voorbeeld. Statafel topcover Samba blauw. Met de Top-Cover kunt u het gebruik van uw statafelhoes verlengen!


Alleen leverbaar voor statafels met een bladmaat. Op voorraad (Dit bedrag is excl. BTW). Bekijk nu direct online ons . Top covers voor een statafel. Scheelt dat je dan de hele hoes niet hoeft te wassen.


Voor onze statafel zijn ze . Dat zijn de kenmerken van onze. Bij elk feest of het nu gaat om een kampioenschap, jubileum of evenement zijn de bedrukte topcovers over de statafels een eyecather bij uitstek. Aluminium sta tafel inclusief een hoes Hoezen verkrijgbaar in verschillende kleuren. Met een statafelrok stretch krijgt een statafel een strakke en moderne uitstraling.


De statafelrokken stretch worden geleverd incl. Een topcover maakt het mogelijk verschillende kleurencombinaties te combineren. Kies bijvoorbeeld voor een zwarte statafelhoes en een taupe, roze of rode . Koop een persoonlijke top cover bij Withagen! Een statafel is niet alleen de plaats waar u uw glas neerzet.


Bij een statafel komt ook iedereen samen om te . Enkel het blad is hiermee bedekt. Kan eventueel gecombineerd worden met een stretchrok van een . Deze hoes bedekt alleen het blad van de statafel. Selecteer het gewenste aantal: Aantal.


Wanneer u een statafelrok besteld krijgt u er een topcover bij. Vergeet niet om de gewenste kleur aan te geven. Deze oranje topcover is perfect voor de aankleding van elk evenement.


Laat een reactie achter Reactie annuleren. De topcover is geschikt voor een statafel. De huur van € is in combinatie met de huur van een statafel. Zonder statafel bedraagt de huur € - per topcover. Al meer dan jaar uw partner in partyverhuur en (bedrijfs) catering.


Allergenen, Van dit product is geen informatie online beken neemt u contact op met onze afdeling kwaliteit voor meer informatie. Voedingswaarden, Van dit . Zo kunt u bijvoorbeeld speelse kleurtonen aanbrengen in een statafel met rok. Verhuurprijs zonder BTW€ 92. Verder zorgt deze topcover voor extra bescherming van de hoes die eronder zit. U kunt hem online kopen en wij leveren hem snel!


Goedkoop een receptietafel, ook wel statafel of party tafel genoem met topcover hoes huren doe je hier. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte, . Deze prachtige en unieke paarse topcover maakt van jouw statafel een echte . Hieronder alle mogelijkheden voor statafel Type 1. U trekt de topcover snel en eenvoudig om uw statafel , altijd met een strak resultaat. Product label, korting . De stretchhoezen zijn makkelijk in onderhoud en passen om elke statafel met een bladdiameter tot centimeter. De Samba stretchhoes wordt geleverd met . Deze strectch hoes kunt u los over het blad heentrekken.


Nog geen productfoto beschikbaar. Onder de partyverhuurspullen vallen bestellingen zoals statafels ,. Categorieën: Inrichtings materialen, Rent Pla.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts