maandag 29 oktober 2018

Stalen tafel met houten blad

Op zoek naar een stalen tafel met houten blad ? Van Staal helpt graag uw ideeën realiseren. Geef uw gewenst ontwerp, afmetingen, behandeling. De unieke uitstraling van onze industriële eettafels - eiken met stalen onderstel. Stalen onderstellen voor uw tafelblad ! Tijdelijke marktplaats actie stalen.


In stappen je tafel op maat! Mangolook eiken tafelblad. Voor Anvil zijn drie typen tafelblad beschikbaar: rood eiken, wagon-eiken (zoals ook gebruikt op Diligence) en zelfs massief staal. Elk type blad heeft zijn eigen . Een tafel met stalen poten geeft je massief eiken tafel onmiddellijk een stoere en robuuste look, welk.


PIM stalen onderstel met eiken houten boomstamblad. Tafels met onderstel van staal , echt industrieel en geheel naar wens! Houdt u er rekening mee dat u elk tafelblad met elk gewenst onderstel kunt combineren? Dit ontwerp is een combinatie van hout en staal wat met elkaar verbonden is . Hoe ziet jouw droomtafel.


Industriële tafel met massief eiken houten werkblad en stalen poten met moderne. Design tafel met Dekton blad en stalen onderstel. Gecoat onderstel met hardhouten tafelblad. Kwalitatieve tuintafel met stalen onderstel en granieten blad. Deze robuuste steigerhouten tafel heeft een stoere uitstraling door de extra sierlijst om het blad (waardoor het blad dikker lijkt) en de robuuste stalen.


Prachtig eiken houten blad met een stalen onderstel, ook in het wit leverbaar. Het tafelblad is gemaakt van massief hout en in diverse uitvoeringen mogelijk. In de meeste gevallen wordt de volledige eettafel uit hetzelfde materiaal gemaakt : een houten blad met houten poten of een kunststof blad met . Onze tafels worden gemaakt van ±1jaar oud notenhout , afkomstig uit de Belgische Ardennen,.


Kies zelf de vorm van het blad , de dikte, de breedte, de lengte. Ook kunt u kiezen uit verschillende onderstellen in hout , staal of RVS. Onze houten tafels bieden de ultieme combinatie van hoogwaardige materialen, vakmanschap en design. Ben je op zoek naar een moderne eiken boomstamtafel met stalen onderstel naar keuze of liever een. Of je nu kiest voor een volledig houten of metalen tafel , met stalen poten, rond.


We voeren de tafels voor je uit in onze favoriete materialen: hout , staal , lee. Wil je het blad van de ene tafel combineren met het onderstel van een andere? Slanke rechthoekige tafel met ranke stalen poten op iedere hoek, ingewerkt in het werkblad.


De ideale basis voor eetkamer of werkplek en tevens perfect aan te. Zowel het frame als het tafelblad maak je eerst los van elkaar voordat je ze aan elkaar monteert. Het stalen frame en eikenhouten tafelblad.


In deze DIY delen we het stappenplan van de eikenhouten tafel met stalen frame met jou. Realisatie: Metaal en Interieur . Eiken Tafelblad meter. Ik wil een simpele eettafel maken. Het is heel goed te doen om zelf een tafelblad te maken van balken.


Vaak maakt men de balken aan. Boomstam tafelblad extra rustiek. Wij maken luxe en exclusieve tafels op maat tegen een goede prijs.


Ontdek het ruime assortiment houten tafels , kasten en wandborden van Voordeeltafels. Tafel Sil_Marble Black keramiek blad. Kies de gewenste houtsoort en vervolgens de vorm van het tafelblad.


Steigerhouten tafelblad van ca. Standaard hoogte bovenkant blad : . UW EIGEN TAFEL SAMENSTELLEN! Robuuste eiken tafels , voorzien van een stalen of houten onderstel.


De tafelbladen worden afgewerkt in traditioneel gerookt massief eiken blad. Janik :Totaal :Diameter : 1. Hoge kwaliteit hout en afwerking, op maat gemaakt. Een tafel met boomstamblad is altijd uniek vanwege de houtnerven die in elke laag van de stam anders . Meer dan massief eiken tafelbladen op voorraad in onze showroom!


Houten tafels geheel op maat gemaakt, ambachtelijk gemaakte tafels. Modern, robuust of landelijk. Tafelbladen met linoleumoppervlak vindt U bij vele topmerken. Linoleum harmonieert zeer mooi met de natuurlijke look van hout en metaal.


De Sparrow eettafel zwart onderstel met zwarte poedercoat. Dat is op dit moment helemaal hot.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts