dinsdag 25 december 2018

Gietijzeren onderstel tafel

Vind tafel onderstel gietijzer op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Industriële tafel met oude gietijzeren poten. De marmeren (meer dan 2cm dik) tafel met gietijzeren onderstel is 140cm op 60cm. U kan vrijblijvend altijd langskomen.


Lodzz is hét adres voor originele, leuke en kwalitatief goede meubelen, zoals tafels , banken, stoelen en kasten. Binnen de platenkeus is een nogal diversiteit aan kleuren en afwerkingen. Het onderstel is gemaakt van gietijzer , kenmerkend voor de industriële sfeer, en is op. Dit betreft alleen het onderstel van de tafel.


Het tafelblad op het voorbeeld is van eiken, maar er zijn vele denkbare bladen mogelijk. Deze prachtige console tafel met karakter werd gemaakt van een oud gietijzeren onderstel van een industriële . Zwaar massief gietijzeren onderstel Detroit. Onze fabrieks onderstellen van massief gietijzer worden met de hand gegoten. Hairpin retro pootjes tafelpoten pinpoten - Ledig - 12mm - Zwart.


Geheel op maat met onderstel , tafelpoten een tafelblad naar keuze. Verkopen, Kopen, Ruilen, Ontmoeten. Bij taffe industriële tafels is er ook een ruim aanbod van industriële eettafels op maat met een ou machine onderstel of gietijzeren onderstel. Met al de tafelbladen kan er gekozen worden voor een gelast stalen onderstel , stalen onderstel , in hoogte verstelbare onderstel of gietijzeren. Prachtig kleurrijk stuk oude eik, afgewerkt met een gladde heldere epoxyharsafwerking.


Een geweldige combinatie met het zwarte gietijzeren onderstel. Tuintafel, bistrotafel met gietijzeren onderstel en marmer blad Garden table, bistro table with cast iron base and marble top. Salontafel Onderstel Massimo. Vierkant of rond tafelblad. Met de voordelen van de ronde tafel en van het vierkante blad.


Gietijzeren voet ronde tafel. Met een gietijzeren tafelonderstel onder uw tafelblad zorgt u voor een totaal andere uitstraling. Waarom zou een tafel altijd een onderstel van hetzelfde . Robuuste eiken boomstamtafel RANVEIG 3. Bekijk nu de gietijzeren tuintafels van Gardeluxe.


Een gietijzeren onderstel en een tafelblad van Belgisch hardsteen. Vind de beste selectie gietijzer onderstel tafel fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit gietijzer onderstel tafel voor de dutch luidspreker . Bij de tafels met stalen onderstel of oude machine tafel , gietijzeren tafel kan er naast het eiken met verschillende soorten afwerkingen ook . Tafel naar eigen ontwerp, vraag naar de mogelijkheden. Deze tafel heeft een smeedijzeren onderstel met ingelegde natuurstenen bladen afgezet meet een . Rond marmeren tafel met gietijzeren onderstel. Een buitenevenement organiseren met een romantische stijl? Gebruik dan de bistrotafel met gietijzeren onderstel.


Dankzij de combinatie van bewerkt hout met. Deze unieke tafel heeft en een gietijzeren onderstel en boomstam blad van eiken. Wilt u ook een bijzondere, industriële tafel ? Vraag dan een offerte aan bij ons! Bijzondere tafel uit de vorige eeuw. De tafel was oorspronkelijk een markttafel.


EIKEN BALKENTAFEL (200x100x5) MET STALEN X-POTEN:. I absolutely love the gardens in Provence! When I visited this region years ago, I (like so many) fell in absolute love with this part of France including its . Het boomstamblad is uitgevoerd met een prachtig gietijzeren onderstel. De afmeting van de tafel is 2x 1cm.


Een combinatie van een Isotop tafelblad met dit stylvolle gietijzeren onderstel vormt samen een schitterende tafel om uw terras op te fleuren! Voorzien van een prachtig verweerd houten blad in Azobe hout voor buiten gebruik. Jeroen heeft voor ons een hele mooie tuintafel van Douglas hout gemaakt.


Oud eiken met gietijzeren onderstel. Geweldige tafel , voor personen, met een blad van Portugese tegels, eiken rand en een oude getijzeren naaimachine onderstel van Kohler. Waanzinnig mooi onderstel voor een tafel. Deze prachtige solide tafel is gemaakt van het gietijzeren onderstel van een antieke machine met een mooie patina door jarenlang gebruik.


Van zwaar gietijzer gemaakt met perfect werkende tandwielen en draaiwielen. Smeedijzeren tuintafel onderstel. De smeedijzeren onderstellen kunnen ook zeer goed buiten gebruikt worden.


De onderstellen in onze collectie worden . Hardstenen tafel met smeedijzeren onderstel en stoelen. Gevlamde Blauwe Arduin, geeft het blad door de tijd nog meer patina. Brugge en Amsterdam, zouden .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts