dinsdag 5 februari 2019

Eiken spekkast

Losse witte tafelpoten trapezium voor onder uw eetkamertafel, stoere, robuust en industrieel! Zoekt u een robuuste tafel in Friesland? Stoere tafels zijn een blikvanger in ieder interieur.


Woonloodz maakt voor u een stoere, robuuste tafel op maat. Een eettafel met een robuust uiterlijk voegt duidelijk een extra accent aan de ruimte toe. Een robuuste eettafel is multifunctioneel en een gezellig trefpunt voor.


Leen Bakker heeft ze in verschillende maten en stijlen. Of je nu van romantisch, klassiek of modern houdt. Vind je favoriete eettafel! Industriele robuuste tafel The Flying Dutchman. Deze oud balken houten tafel heeft een onderstel gebaseerd op een vliegtuigonderstel.


Handgemaakte nieuwe landelijke eettafels, met fantastische robuuste bladen. Heeft u interesse in een tafel , stuur dan een e-mail met het gewenste model en . De robuuste uitstraling en het oersterke karakter dat heel wat hebben kan. Deze zeer unieke robuuste en sfeervolle keukentafel is gemaakt rustiek Teakhout.


Maat: L2x B125Metalen pootNU voor €99-Moderne . Deze robuuste eettafel bestaat uit A-kwaliteit steigerhout in combinatie met een stalen onderstel. De tafel en het frame kan onbehandeld geleverd worden maar . Wij kunnen elke robuuste eettafel naar jouw wensen op maat maken. Op die manier heb jij altijd een unieke, robuuste tafel die de aandacht trekt.


Landelijke , teakhouten robuuste tafel , heel zwaar ! Goede kwaliteit en als nieuw ! Robuuste tafel en stoelen. Je kan eventueel ook bieden voor tafel of stoelen apart. Alles is in goede staat, alleen wat lichte krasjes.


Wat begon bij een stoere en robuuste tafel , is uitgegroeid tot meubelwinkel. Bij ons bent u aan het juiste adres voor speciale tafels van eiken hout, iep hout, sipo. Deze tafelbladen en onderstellen zijn te bezichtigen in ons kleine SHOWROOM aan de einthovenstraat. In een mooie grote huiskamer hoort natuurlijk een mooie lange houten eettafel.


De steenschotten worden gebruikt in steenfabrieken, hierdoor heeft de tafel een ruige uitstraling. Het is heel bijzonder om te eten of te werken aan een tafel met een rijke historie en hieraan uw persoonlijke geschiedenis toe te voegen. Op zoek naar een robuuste eettafel? Bent u van plan om een nieuwe eettafel aan te gaan schaffen?


En bent u op zoek naar een eettafel met een robuuste en . Deze eetkamertafel met metalen onderstel heeft een oud eikenhouten tafelblad. Perfecte eettafel voor stoelen. Stel bij ons zelf uw robuuste tafel samen. We hebben in onze showroom diverse voorbeelden staan variërend van rond tot ovaal, vierkant en langwerpig. Snel en vertrouwd maken wij uw tafels van robuust hout.


Het hout heeft nog zoveel mogelijk van zijn natuurlijke uiterlijk gehouden en daardoor komt deze zeer natuurlijk en robuust over. Uiteraard kan de tafel volledig naar wens samen worden gesteld. Om de mooie industriële look te behouden zijn de poten onbehandeld. Het blad is gebeitst in de.


Door de houtselectie en de handmatige afwerking is geen enkele tafel hetzelfde en dit geeft iedere robuuste tafel zijn specifieke charme. Studio Jaspe heeft in de opdracht een grote robuuste eiken keukentafel op maat gemaakt. Het eiken heeft een robuuste uitstraling door de scheuren, noesten in . Bij Ars Longa hebben we een groot aanbod van bijzondere en robuuste tafels in alle soorten en maten.


Veelal is de eettafel een veelgebruikt meubel en uw tafel dient dan ook. Het geheel rust op een robuust stalen onderstel. Deze op maat gemaakt robuuste keukentafel is gemaakt van massief eikenhout. En hou je dan van een stoere stevige tafel met een geleefde uitstraling?


Van stoer naar robuust tot onderhoudsvriendelijk. Hierdoor vind je altijd een passende eetkamer tafel die aan jouw eisen voldoet. Deze robuuste tafel heeft een 20mm dik massief notenhouten blad met een opdikrand en U-vormige pootstellen uit ongebeitst kokerprofiel 100x100mm, welke . Het enige dat je ervoor nodig hebt is een beetje tijd en een robuuste keukentafel.


Op naar de Ikea en de boekhandel! Geen zorgen, ik weet de perfecte oplossing: een robuuste tafel. Dat is een tafel waaraan geleefd mag worden én die tegen een stootje kan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts