vrijdag 22 maart 2019

Messing pootjes

Je zocht naar: messing pootjes ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn. Vind messing poten op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Messing pootjes , stuks.

Aluminium, Zamak, IJzer of Hout zijn. Of ze nu: Vierkant, Ron Gebogen, Plat of Bol zijn. Handgegraveerde messing (allooi van koper en zink) schaal op pootjes in accolade vorm. Signatuur N4INDIA 1-321. Meubelpoot Castricum met een hoogte van 155mm.


Tafel Fifties klein tafeltje met messing pootjes. Tinnen koffiekan op messing pootjes.

Charles Eames50er Jaren Meubilair. Met slecht leesbare keuren op de binnenzijde van de bodem en mooie soldeernaad aan de binnenzijde, . Vintage rechthoekig plantentafeltje. Het tafeltje heeft een dik houten blad en prachtige, uitlopende, messing pootjes. Realisatie: Logo Webbrands.


Het is een gebruikt tafeltje, heel klein splintertje af van de. Zeer degelijk rond bijzet tafeltje. Javaanse messing pot op pootjes. Afbeeldingen van wajang poppen. Goede conditie met normale . Duitslan in goede werkende staat.


Hij had een stuk gevouwen karton onder een van de pootjes geschoven om het stevig te laten staan. Een blik op de messing klok. Grootste collectie van Nederland.


Ronde slanke poten gepolijst staal, cm. Metalen miniatuur fornuis, zwart gelakt, werkende deurtjes wit, messing pootjes , afneembare gebogen kachelpijp, ringen en lade, met bakplaat en twee .

De ring wordt gedragen door vier vierkante, korte, smalle, massief messing pootjes. Dubbellaags rookglas vintage bijzettafel met messing pootjes. In uitstekende vintage conditie!


Moby slaapbank, pijnboomgroen fluweel met messing poten. Scherp geprijsde meubelpoten voor nieuwe en bestaande meubels bestelt u online. Door de grote keuze vindt u ongetwijfeld wat u zocht.


Decoratie niet inbegrepen. Vogelpootjes in kleur messing , te gebruiken als onderstel voor bijv. Classic Paws Pewter – Zilverkleurig messing urn met schroefdop voor een veilige sluiting met goudkleurige . Pagina: IJzershop en Metalen Specialist kinderschaatsen schaatsen noren bureau pootjes tafelpoot praktische montage montagehandlei . Spaanse pot van messing op drie pootjes met hengsel. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Salontafel, retro, jaren 7 gefineerd licht eikenhout met messing pootjes.


Afmetingen: 31cm breed x 76cm lang x 50cm hoog. De forse kan staat op drie messing pootjes met gestileerde klauwen, heeft drie messing kraantjes met af- sluiters, twee messing handvatten en het deksel wordt. Continental Bonneville Vrijstaand Bad op Pootjes (175x72x7 cm) 200L Acryl Wit.


Een mooi stijlvol grijs bijzetbankje met messing pootjes is de Bench Tahoe uit de Eichholtz interieur collectie. De bench Tahoe is tevens verkrijgbaar in . Nu zijn de pootjes wat gecorrodeerd (zwart-achtig). Erg zwaar hand gemaakt tank van messing en koper. Alle delen zijn erop geklonken.


Het staat op plexiglas pootjes en ook de grondplaat. De Zweedse designsite Superfront verkoopt alles wat compatibel is met Ikea- meubels, van messing handgrepen, fraai vormgegeven pootjes. Deze mini urn is hoge kwaliteit. Onze dieren urnen mini zijn gemaakt van hoogwaardig messing.


Het leek of hij verantwoordelijk was voor de messing jetons en ik. Dierenurnen met een pootjes afdruk, voor een duidelijk herkenbare. Zware kwaliteit messing kaarshouder urn van het gerenommeerde LoveUrns, met premium glossy coating. Geheel met de hand vervaardig met hologram . Koperen doofpot rond op pootjes van messing.


Pot heeft messing beslag ten behoeve van hengsel. Hengsel is van koper, deksel messing met koperen knop . Bestel deze en andere poten voor haardschermen eenvoudig online op . Faye is een schattig stoeltje. Het ontwerp is strak met een brede, zachte afgeronde rug- en armleuning.


De dunne messing pootjes tillen het ontwerp naar een . Wandzeepbakje, 1x 1x mm, Staal, Epoxy, Wit . Dit salontafeltje heeft een stoere, maar ook chique uitstraling. Het matte zwarte bovenstel maakt dat deze tafel in een industrieel interieur past, . De poten met wielen zijn gemonteerd op .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts