vrijdag 7 augustus 2015

Eiken kubus tafel

Een massief eiken kubus is geschikt voor elke toepassing. Deze kubussen worden vooral veel toegepast als tafel of opzettafel. De kleur en grootte passen we . Eiken kubus tafel met vier bokwielen.


Dit massieve eikenhouten blok kan worden gebruikt als salontafel of bijzettafel maar staat ook mooi naast het bed. Uiteraard kan de tafel volledig naar wens samen worden gesteld. Deze salontafel is gemaakt van mm dik staal en voorzien van een mm dik eiken blad. Het blad is behandeld met een transparante olie ter bescherming . Rustiek eiken salontafel met stalen kubus frame. Prachtige massief eiken bijzettafel met handgesculpteerde bloemen met invloed van Art Deco stijl (zeer strak) in de rand en poten.


Massief eiken boomstam eettafel. Licht rustiek eiken meubelpanelen en meubels. Zelf in elkaar gezet: fluitje van. Hier vindt u een overzicht van mijn opdrachten tot nu toe.


Ronde of kleine salontafel kopen? Of een bijzettafel of ander leuk klein tafeltje? LISTERBY salontafel , wit gelazuurd eiken. Deze tafels zijn voorzien van zwenkwielen en verkrijgbaar in de volgende . Salontafel van oud eikenhout in de vorm van een kubus. Goed te verplaatsen op de industriële wielen.


Deze eenvoudige minimalistische tafel kan in alle maten, . Bijzettafel Jens heeft een stijlvolle kubusvorm en is grijseiken van kleur. Je vindt dit decoratieve tafeltje bij Leen Bakker. Kubus of salontafel met tafelbladen in massief eikenhout uit de Cube-collectie.


Dit meubel kan dienst doen als salontafel , nachttafeltje of bijzettafel. De betonlook tafels van Naturel Betonlook worden handgemaakt met de beste betonciré, waardoor ze vocht- en vuilafstotend zijn. Een tafel is het middelpunt van menige gezellige uurtjes. Met het hele gezin of met vrienden rond de tafel ! Beschrijving: Mooie robuuste salontafel van eikenhout met een stalen frame.


Het natuurlijke houtpatroon is mooi zichtbaar, waardoor je onmiddellijk dat . Woodflex eetkamertafel bij Kubus Wonen in Culemborg! Bijvoorbeeld u heeft keuze uit . Gebruikte bartafel Kubus massief eiken. Blad heeft een lichte kras op het blad . Houtsoort: noten of eiken. Afwerking: blanke lak zijde glans, . Keijser en Co salontafel Kubus.


Eikenhout boomstamschijf jaar oud. Kies uit wel verschillende afmetingen. Te zien in onze winkel in Rotterdam. U vindt dit decoratieve tafeltje bij Leen Bakker. Te gebruiken als bijzettafel maar kan ook als krukje gebruikt worden in een uitvaartcentrum.


Het onderstel heeft een open kubus vorm. Het staal is blank gespoten en . Het teak model salontafel met wielen, . U kiest zelf de afmetingen, houtsoort en de kleur van het staal. Prachtig voor een vaas met bloemen, handig voor de lectuur of een dienblad vol hapjes: de bijzettafel is onmisbaar!


SKU: salontafel Categorie: Meubels. Voorzien van een massief eiken rustiek blad. Kubusstoeltje met verstelbaar zit en speel,- opzetblad. Bezoek Eijerkamp Zutphen of Veenendaal voor salontafel die exact past bij uw smaak! Bekijk de designcollectie van andagames.


Wij realiseren een uniek meubelstuk, eetkamertafel, bartafel, salontafel noem maar. Als je een teakhouten tafel en een eiken tafel met dezelfde olie behandelt, wil niet zeggen dat ze dezelfde kleur zullen krijgen. Houdt hier rekening mee bij het.


Strakke metalen bijzettafel met een eikenblad. Een klassieke tafel die door zijn praktische afmetingen eigenlijk in iedere inrichting past. Eindelijk een Unieke Exclusieve variant op de houten Kubus ! Deze Sokkel ook te gebruiken als Slagersblok! Vierkante tafel als grappige, robuuste Zuil.


Sorteer op: Productnaam a-z, Productnaam z-a, Prijs van laag naar hoog, Prijs van hoog . Een boomstamtafel is hout in zijn puurste vorm en functie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts