maandag 10 augustus 2015

Sidetable kersenhout

Vind sidetable kersenhout op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Koop of Verkoop sidetable kersenhout op Marktplaats. Sleeper Railway Side table Eet- en Salon tafel metalen poten. Aangeboden: kersenhouten side table met onderplank en twee laden engels licht gedisselt . Klassiek, Landelijk, Lifestyle en.


Sidetables in vele soorten en maten. Plantentafel kersen of noten klassiek Pikeur. Een Lotus meubelen wandtafel zoals een ANTEA sidetable kersen vindt u bij woonwinkel Hoogebeen Interieur, kom gerust eens langs! In het assortiment van Star Stijlmeubelen, uw leverancier en fabrikant van meubelen, vindt u een grote diversiteit aan klassieke kersenhouten meubelen. Om extra sfeer te geven aan uw interieur kan een sidetable een mooie aanvulling zijn.


Kersen sidetable Een grote balk ruw hout, enkele stevig uitgevoerde massieve poten, wat onvervalst vakmanschap en ziehier een kersen sidetable uit de . De Weer Tafel is een sidetable en is gemaakt van kersenhout. De vormentaal is geïnspireerd door Japanse ontwerpen, met zichtbare pen-en-gat-verbindingen. Deze bijzondere wandtafel is gemaakt van kersenhout en bevat een prachtig stuk Wengéhout. De sidetable is van handgemaakte kwaliteit en perfect afgewerkt . Wandtafel kersenhout (multi finish) Afmeting: 185b x 47d x 78h.


Kersenhout is een bijzonder duurzame loofhoutsoort die sinds lange tijd gewaardeerd wordt in het interieur. Met name de fijne nerf, vlamtekening en de . Een kast of sidetable in ouderwets kersenhout kan uitstekend toegepast worden als accentmeubel binnen design interieura en voegt daarmee wat warmte toe . Meubeltrack is het inspiratieplatform voor sidetables , wandtafels en haltafels. Bezoek onze website voor de leukste ideeën. Bezichtingsadres: Van Starkenborghkan Nz 37. Deze salontafel is gemaakt van mooi kersenhout of het wat hardere eikenhout, en de kleur?


Een sierlijke sidetable voor in uw woonkamer. Of wat dacht u van in de hal, voor een . Wil je je interieur een persoonlijk en uniek karakter geven met deze originele sidetable van Kersenhout ? Kenmerken:- Slaapkamerserie Brooklyn- Gekalkte Kersenhout - Met Lades- Met. Deze sidetable is speciaal voor de klant gemaakt en heeft een blank ijzeren kokerframe met een vakkundig bewerkt houten blad . Nachttafeltje of bijzettafel THEO.


SIDETABLE, eikenhout, halfrond , afm. Deze strak vormgegeven tafel is in verschillende houtsoorten te bestellen. Engelse sidetable eind 17e eeuw Klein formaat. Franstafeltje eind 18e eeuw in kersenhout.


Er zijn twee kleuren mogelijk kersen en kersenrood.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts