donderdag 3 september 2015

Antieke marmeren tafel

Koop of Verkoop marmer op Marktplaats. Je zocht naar: antieke marmeren tafel ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd . Het marmeren blad is gemaakt van 18e eeuws Verde Antico marmer. Midden in de hal stond een antieke marmeren tafel met daarop een . Antiek marmeren salontafel. Informatie: Uw browser accepteerd geen cookies.


Om producten toe te voegen aan uw winkelwagentje dient uw browser cookies te accepteren. Al onze schouwen worden geschoond en gepolijst geleverd. Naast antieke marmeren schouwen worden repro antieke en moderne kalkstenen.


Aan den voet ziet men een fchoon antiek marmeren beel eene zittende. Eene heerlijke, lange tafel van Florentijnsch mozaik werk , met landfclìappen . Het was op dit eilan dat men de beroemde marmeren tafel ontdekte, die zich. Ik weet niet wat het juist is.


Boven een andere fontein van dezelve laan staat een antieke Juno Lucina, met een. In het bovenste deel des tuins ziet men een witte marmeren tafel van een . Marmeren top console tafel ontworpen om veilig te verankeren aan een muur,. Gietijzeren Tuinset Zwdg Gietijzeren Tuinset Te . Ovale tuin tafel met smeedijzeren onderstel en wit ovaal marmeren blad. De afmetingen van de tafel zijn: lxdxh 200x85xcm.


Gebruikt: Oude marmeren salontafel in perfecte staat! Meubels) - Te koop voor € 20in Hooglede Gits. Print of deel via social media. Uitzonderlijk fraaie monumentale haltafel met wit marmer bla voorzien van breed profiel. Op een onderstel op elke hoek gedragen door een bolpoten, . Een Franse verguld bronzen en marmeren tafel thermometer, mid 19e eeuw . Het tafelblad bestaat uit de bekende witte marmer die in Carrara voorkomt,.


Het ronde tafelblad bestaat uit het beroemde witte Carrara- marmer dat is ingelegd. Uniek handbeschilderd imitatie marmeren tafeltje. Wil jij een kamer in je woning opsieren met een mooie antieke marmeren schouw?


Graag gaan we met je om tafel , onder het genot van een vers gezette bak . Ik heb een antieke marmeren schouw laten plaatsen voor de open haard. Volgens de schouwenbouwer moeten wij de marmer eens in de tijd . Niets vervelender dan vlekken op je mooie marmeren eettafel of bijzettafel. Eenvoudige ronde marmeren top marmeren tafel console met Messing fame. Neem marmer met een natte doek af.


Gebruik een zachte doek en wat warm water om stof en vlekjes van je marmeren tafelblad of vloer te poetsen. Rome en marmer, ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Mensen kopen meubels bij Ikea in plaats van een marmeren tafel.


Lucena tafel marmer ØMarmeren salontafel rond Øx H. Top is van marmer met een zwart poedercoat onderstel. Een prachtige tafel , vervaardigd in de tijd van het neo-classicisme. Barkruk factory look kleur antiek metaal met rugleuning.


Klik hier en ontdek de tips van Tante Kaat om je marmeren vloer te reinigen en te behandelen. Het aanbod bestaat namelijk uit antieke of oude tafels , maar ook uit. Deze tafel heeft een gietijzeren omderstel met hierop een messing pijp die uitgeschoven kan worden.


Ik heb zelf ook roestvlekken op een marmeren bovenblad van een antiek nachtkastje. Die zijn er op geen enkele manier uit te krijgen. Dit geldt vooral bij antieke tafelbladen. In onze loods is sinds kort deze mooie salontafel weer te bezichtigen. De salontafel is gemaakt van een zwart ijzeren frame.


In dit frame ligt een mooi teakhouten . Elegant mooi lampje van (wel aangetast) chroom met een zwart marmeren voet waar. Zowel aan de buitenkant als van binnen zit een antieke goudkleurige . Bijzettafel van Bloomingville met wit marmeren tafelblad en goudkleurig frame. Marmer in het interieur beleeft een come-back.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts