maandag 14 september 2015

Salontafel kersenhout

U heeft gevonden waar u naar op zoek was. Kersenhouten salontafel in Amersfoort gezocht? Bij Star Stijlmeubelen verkopen we een grote collectie klassieke . Salontafels in smaakvol kersen, noten of mahonie. Modern dressoir met bijhorende salontafel en kastje in kersenhout.


Maximale breedte van de kast is 2m40.

Kan evt ook kleiner opgesteld worden. De vorm van het blad en de warme kersen-kleur maken het helemaal compleet. Dit tafelblad is ongeveer. Mooie salontafel uit de 2e helft 19e eeuw.


Een zware tafel vervaardigd uit kersenhout. Voorzien van een lade op beide k. Bekijk dit artikel en nog veel meer . Een zeer fraaie salontafel van kersenhout.

De tafel komt uit de 2e helft 19e eeuw. Klik dan hier om het volledige zoekertje te bekijken op Koopjeskrant. Deze exclusieve ronde salontafel is vervaardigd met een ijzeren frame en bladen van kersenhout in olie.


Standaardafmetingen diameter x . Archief van verkocht antiek klik hier voor alle beschikbare items Ronde biedermeier tafel met fraaie sluierpoot. Oorspronkelijk was deze tafel hoger. De beste tweedehands kersenhouten salontafel resultaten. Aanbod van leden en sites zoals Ebay.


Waldorf Tafelcollectie uitgevoerd in kersenhout of eiken met glazen. Met extra ruimte voor boeken of tijdschriften Afmeting 130x65xcm. Ik heb tweedehands een gepolitoerde kersenhouten salontafel gekocht. Hij zit vol met beschadigingen op het tafelblad waaronder diepe putten . Ik bedoel met welke (meubel)olie, was of toch met iets anders? U kunt het als een salontafel , tv-meubel of als sidetable gebruiken.


Inclusief water- en vuil afstotende coating en industriële wielen. Showroom boomstamtafels te Creative Open. Zijn salontafel van kersenhout wordt PRACHTIG!

De woonwinkel in omgeving Nijmegen, Wijchen en Gennep waar u terecht kunt voor al uw . Deze unieke kersenhouten wandtafel past in elk huis. De wandtafel is gemaakt van massief Europees kersenhout. De TUBE salontafel brengt de natuur naar binnen! Vierkanten salontafel (koffietafel) van kersenhout uit de Grange directoire collectie. Met lade en onderste plank.


Vierkante salontafel met schuifdelen om hem rechthoekig te maken. Eettafel met tijdloos ontwerp door kersenhout met notenhout te combineren. Prachtige en zeer robuuste salontafel van plak van tropische woudreus. Het uitgebreide assortiment salontafels van Eijerkamp bestaat uit tafels in diverse uitvoeringen voor verschillende woonstijlen. Tables legt zich voor de volle 1 toe, op het aanbieden van exclusieve, robuuste eetkamertafels en bijpassende comfortabele stoelen.


TEAM Houtsoort kersenhout , resistent hout voor natuurhouten meubilair. Massief kersenhouten salontafel. Eén lange zijde van de tafel is voorzien van lades, met een messing knopsluiting. Nederlan de gratis marktplaats.


Materiaal: metaal en kersenhout. Bijzonderheden: mooi blad van . Graag een warme touch toevoegen aan je living? Ga voor een kersenhouten salontafel ! Meubelmakerij Caser rutges maakt kersenhouten tafels, exact op maat. Deze salontafel kan ook gemaakt worden in andere houtsoorten waaronder . Plaat eiken met ruwe rand.


MEUBELRENOVATIE: KERSENHOUTEN MEUBELS RENOVEREN VERZORGT RITMEESTER VAKKUNDIG. De kamer is groot, net als het bureauvan kersenhout waarop enkele paperassen liggen. De salontafel is de laatste jaren steeds belangrijker geworden in de zithoek. Arco verenigt stijl, duurzaamheid en gebruiksgemak. Arco salontafel Encore - Kok Wooncenter.


Met zorg selecteert en bewerkt Arco het mooiste eiken, noten, ahorn en kersen. Hout dat om aanraking vraagt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts