vrijdag 25 december 2015

Handgemaakte meubels

Mohma is een meubelmakerij in Utrecht en Asperen, gespecialiseerd in volledig handgemaakte meubels op maat met hout, volgens uw wens gemaakt. Drie zusjes die van hun hobby hun werk hebben gemaakt en kwalitatief hoogwaardige meubels zelf met de hand maken en ontwerpen. Exclusieve handgemaakte houten meubels ! Kenmerkend aan de industriële meubels van Tough Interiors is de combinatie van gerecycled hout, staal en beton. Goedkoop unieke meubels kopen? Bij Lumber Jack is geen houtproducten twee keer het zelfde!


Vanaf € 40- al een tafel! Plankstaal maakt samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt meubels die er toe doen. Zoekt u een uniek meubelstuk of wilt u een meubel op maat laten maken? Delgado Design uit De Goorn tovert uw woonwens om tot werkelijkheid. We maken kleine werken voor de particulier die iets bijzonders wil en creëren hele kantoorinrichtingen voor bedrijven.


De meubels die wij leveren zijn van de . Bepaal zelf de materialen, kleuren en afmetingen. En samen ontwerpen we iets bijzonders . U heeft een idee voor handgemaakte meubels en wilt weten of Koenraad dit kan realiseren? Kom vooral langs in de werkplaats om uw wensen te bespreken! Op zoek naar iets bijzonders voor in uw interieur? Een meubel dat uniek en handgemaakt is?


Een stijlvolle eettafel die u nergens anders ziet? Als je bij ons het erf op loopt zie je het gelijk, dit is niet je alledaagse meubelmakerij. En dat klopt, want ik ben geen meubelmakerij. Van der Terp maakt handgemaakte meubels voor iedereen.


Mocht u iets maat gemaakt willen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen! Drieseman maakt ook, handgemaakte houten meubelen. Hiernaast ziet u een impressie van de mogelijkheden.


Meubelmakerij Looren de Jong is gespecialiseerd in het vervaardigen van handgemaakte keukens. Iedere vorm, stijl of materiaal is mogelijk. Vind handgemaakte meubels op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Geheel naar wens van de cliënt. Zoals eettafels, sidetables, salontafels, bijzettafels enz. Maak Waar ontwerpt en maakt circulair meubilair. Hergebruikte meubels in een nieuw ontwerp.


Handgemaakt en exclusief meubilair. Betaalbaar voor iedereen . Industrieel en handgemaakte meubels van ou natuurlijk verweerd hout. Het is allemaal met de hand gemaakt en maatwerk. Meubels kunnen in alle maten gemaakt worden.


Ben je op zoek naar een meubel voor binnen of juist voor buiten? Luxe handgemaakte design meubels op maat in Frieslan Groningen en Noord- Holland bij Eindeloos Design. Wij maken uw ideale eikenhouten meubel.


U bepaalt de maten, de kleur en de stijl. Onderhou meubels maar ook voor uw nieuwe keuken of badkamer. De Grenen Schuur is een sfeervolle winkel gelegen in het Brabantse Beek en Donk waar u terecht kunt.


Ik maak exclusieve meubels op. Het maken van houten keukens en meubels met de hand is de passie van Kernhout Schrijnwerkers. De materialen die wij gebruiken zijn enkel ecologisch. Unieke handgemaakte meubels.


Ontwerp uw meubel op maat, wij doen de rest. Promess meubels, staat voor service, kwaliteit en eerlijkheid. Ambachtelijke betonlook meubels.


Tijdloze handgemaakte betonlook meubels met een exclusieve uitstraling. Neem vrijblijvend contact met ons op voor . Wij hebben een breed assortiment met unieke handgemaakte meubels. U krijgt een mooi meubel én stimuleert de circulaire economie. Intens interieur, handgemaakte smeedijzeren meubelen in de regio Antwerpen.


Bent u op zoek naar iets nieuws? Dan bent u bij Timmer- en klusbedrijf Brink aan het goede adres. Duizelingwekkende Deense design meubels.


Gerestylde meubels , opgeknapte oude kasten, stoelen opnieuw stofferen. Mira has jobs listed on their profile. See the complete profile on .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts