dinsdag 29 december 2015

Paneelgordijnen 50 cm breed

Stoere industriele sidetable met drie dikke massieve eiken planken van 4cm dik! Robuuste gelaste konstruktie, mooi afgewerktTwee rustieke eiken planken van . Een oud eikenhouten tafel die op maat kan worden gemaakt. Je kunt kiezen voor verschillende groottes, diktes, soorten materialen en vormen voor het . Bijzettafel Pentagon van het merk Eichholtz met een donker, eikenhouten blad.


Past perfect bij een industrieel interieur. De Bilbao salontafels uit de LifeSyle Home Collectie zijn voorzien van een eikenhouten blad ingelegd in een metalen frame. Laat uw sidetable op maat maken door ambachtelijk meubelmaker Gerard Keune. Wij hebben meer dan jaar ervaring met handwerk tafels en sidetables van . Een goednieuwe collectie van DOC Living!


De eiken side - tables met ijzeren onderstel. Een prachtig hip en modern meubelstuk. Ophalen in onze winkel in Venlo, wij kunnen uw . Een unieke oud eiken sidetable , gemaakt van natuurlijke doorleefde oud eiken planken. Planken die stuk voor stuk meer dan 1jaar oud zijn! Dit doen wij met veel passie en liefde, bent u ook op zoek naar een uniek . U kunt door het plaatsen van een sidetable een ruimte knusser en warmer maken.


Met dit prachtige eiken side - table Kingston haalt u een mooi meubelstuk in huis, eikentafels. Vandaag op maat gemaakte, een paar steigerhout . Er is natuurlijk de mogelijkheid om deze tafel op maat te laten maken. De afmetingen, houtsoort, afwerking, alles kunt u naar wens aanpassen. Bij Mokana in Enschede vindt u diverse soorten sidetables in allerlei stijlen en vormen.


Bovenstaande prijs is op basis van een sidetable met afmetingen 90x36xcm. Deze sidetable wordt speciaal voor u op maat gemaakt van oud eiken. Stalen kast met eiken planken. Het is ook mogelijk van de bestaande maten af te wijken.


We hebben een groot aanbod sidetables in eiken , teakhout of grenen. Sommige sidetables hebben een brocante uiterlijk en andere zijn juist strak of koloniaal. Voeg toe aan bestelling vraag stellen.


Montage info, Doe het zelf pakket. Deze planken hebben door het (ongeveer) jaar gebruik in de trein wagons een mooi versleten . De Silas sidetable heeft een top van eikenhout (cm) met een geborstelde afwerking dat is afgelakt in de kleur black night. De sidetable is voorzien van 2 . Ethnicraft: Tripod side table eiken 70.


Diepte 40cm, breedte 12 hoogte 78cm. Soms mag je voor iemand iets maken waar verschillende materialen in verwerkt zitten. Eiken side table met laden.


Ik mocht voor iemand een side - table maken voor . De antieke side table of console tafel is een rechthoekige tafel die zijn oorsprong. Bijzonder mooie Engelse side table , prachtig patine, licht eiken kleur, geheel . Maatwerk sidetable voor in de keuken! Helemaal uit Rustiek New Oak gemaakt.


Mooi klein model sidetable met lade. Mooie oude sidetable van oud eiken. Andere afmetingen ook mogelijk. Dit product wordt niet verzonden en kan alleen afgehaald worden.


Een elegante en tevens praktische rugkast voor achter uw bank. Prachtig af te stemmen op de kleur van uw bank en mooi af te . Met zijn moderne uitstraling past hij thuis in bijna ieder interieur. Prachtige platen europees eiken , populier, iep, vers gezaagd voor tafelbladen, sid. Wandtafel van massief eikenhout. Side table breedte 1cm.


Afmetingen: Breedte m. Een sidetable vind je vaak in de gang, maar staat eigenlijk overal even mooi.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts