maandag 19 september 2016

Eikenhouten staande lamp

Deze klassieke fotolijst werd speciaal ontworpen voor YellowKorner en is beschikbaar in de volgende kleuren: zwart aluminium, licht hout , mat mahoniehout en wit hout. Een foto in een baklijst kan ook achter acrylglas geplakt worden. Een 3-D muurdecoratie van glas met een houten lijst.


De maten zijn ongeveer 32. A 3-D glass wall art with a wooden .

Om deze schetsen te bewaren, behoeft men dezelve slechts achter een goed sluitend glas in eene houten lijst te zetten, waarna zij zelfs in het sterkste . Details van de houten wissellijst groen en blank hout. Whiteboards met een houten lijst in de maten 30x4 40xen 60x80cm koop nu veilig en snel. NIEUW : KANTELBAAR WHITEBOARD VAN GLAS x 1CM. Rotterdam, een Basrelief van compositie, in houten lijst.


Onze fotolijsten zijn in vele afmetingen en afmetingen verkrijgbaar. Maatwerk is onze specialiteit. Houten lijst (zonder glas ).

Resultaat 1–van de resultaten wordt . Lijst van hout met brede ran met glas en met standaard. Inhoud: verschillende maten, van elk, verpakt in een displaydoos. Wissellijst normaal glas 10xcm.


Een fotolijst voor al jouw speciale momenten en herinneringen. Fotolijst hout - 30xcm. Vele soorten mooie houten lijsten - perfect op maat gemaakt in de. De lijst is uitgevoerd met mm standaard geslepen helderglas Float- glas. Als u een lijst besteld zonder glas extra achterwand bij bestellen Eucalyptus board achterwand.


Een houten fotolijst koopt u op fotolijststudio. U heeft enorm veel keuze bij fotolijststudio. Geef je huis meer persoonlijkheid! Basic frame hout fotolijst met passe-partout. Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis.


Gratis verzending vanaf €3-. Als nieuw, geen beschadigingen.

Standaard uitgevoerd met helder glas , maar ook leverbaar met ontspiegeld of. Kant en klare houten wissellijsten met een vlakke lijstrand van 20mm in diverse . Wanneer kies je voor ontspiegeld glas , wat is het en hoe wordt het gemaakt? Lees het in deze blogpost over ontspiegeld glas.


Volmaakt door een glasplaat uit optisch zuiver en extra vlak glas. Doing Goods Monkey Unicorn fotolijst L. Sommige prenten of aquarellen kunnen beter niet tegen het glas van de lijst aankomen. Dan is de houten fotolijst van Malmö in het zwart een echte uitkomst.


Die past overal in huis en kan een muur helemaal afmaken. Hang hem op met een zwarte. In de kleuren bruut, noten, noten met goud en goud.


Maat van de lijst is de binnenkant van . Het voorbelijmde zuurvrije karton is goed te gebruiken in een lijst achter glas. Glas en Glas op maat glas kopen voor alle soorten glas en accessoires op maat. Lijstenmakerij lijstenmaker lijsten en inlijsten benodigdheden, schilderij . We hebben verschillende soorten lijst glas op maat. Ontspiegeld glas voor een lijst ? Helder glas , ontspiegeld glas en UV-werend glas.


Artglass of Imageclearglas hebben we ook voor uw kunstwerk. Onze houten wissellijsten zijn leverbaar in verschillende maten: van Atot x 1cm. Afhankelijk van het werk, de gekozen lijst , glas en passe-partout rekenen we.


Er zijn houten lijsten die veel duurder zijn, maar ook sommige minimalistische . Van mooie authentieke houten fotolijsten tot de typische retro-stijl en . Onze massief houten lijsten zijn verkrijgbaar in wit esdoornfineer, in zwart. Dankzij een diepte van mm, waarbij er een afstand tussen glas en werk . Wij bieden U een uitgebreid assortiment moderne en klassieke lijsten in hout en aluminium, diverse glassoorten zoals standaard glas , gematteerd glas , optisch- .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts