vrijdag 16 september 2016

Salontafel industrieel

Salontafel online bestellen? Bezoek één van onze showrooms! Of je nou een witte, grijze,. Deze stoere, industriële en robuuste ronde salontafel is gemaakt van mango hout met metalen onderstel.


Onderstel leverbaar in de kleuren wit of zwart. Vind salontafel industrieel rond op Marktplaats.

Voor iedereen een voordeel. Levertijd: tot werkdagen. Vele aanbiedingen bij bol.


Deze salontafel bestaat uit een set van 2. De Randy salon tafels zijn beide voorzien van een rond blad gemaakt van robuust . De salontafel set Jessie is de perfecte toevoeging aan je stoere interieur! Deze tafel heeft een industrieel uiterlijk, mede door het vintage zwarte onderstel en het robuuste . Stoere salontafel uit de Maxtrendy collectie.

Stoer set van tafeltjes te gebruiken als salontafels of bijzettafels. Door de grenen top en metalen onderstel zijn ze goed te combineren. In hoogte verstelbare salontafel van Industry 87. Gemaakt van stevig ijzer en massief mango hout. Koop nu deze rechthoekige stoere . Industrieel , handgemaakt, stoer en functioneel.


Deze vintage look salontafel van Labelis voorzien van een grof, robuust gebrand tafelhouten blad gemaakt van gedroogd mangohout. Creëer een stoer interieur met een industriële salontafel. Gratis bezorging en montage in heel Nederland.


Zoekt men een salontafel die industrieel oogt? Men kan een salontafel industrieel in onze webshop in allerlei varianten terugvinden. Dit industriele Matrix MINI onderstel is in elke gewenste kleur te poedercoaten. Ga voor een houten industriële salontafel.


Op onze site vind je woonproducten voor een industrieel karakter. Ronde tafel voor een industrieel interieur. Doordat de tafel een vatvorm heeft is er veel opbergruimte. Wat een ontzettend stoere salontafel.


De poten kunnen geleverd worden in zwart of wit en het blad kan in nieuw of gebruikt hout.

Gebruikt hout zal altijd worden . Deze pin is ontdekt door Harrie van. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Ben je op zoek naar een robuuste salontafel , die stoer oogt en de sfeer bepaalt in jouw zithoek? Deze industriële salontafel koop je online bij Cedge Meubel. Unieke handgemaakte meubelen met of zonder staal.


Stel zelf je meubel samen. Veel verschillende industriële salontafels. Bekijk onze industriële meubels hier online.


Een salontafel is niet alleen erg gewenst voor het plaatsen . Kleur, Metaal is antraciet en het hout is licht . Kies je eigen stijl door een salontafel te kopen in onze woonwinkel. Gaat je voorkeur uit naar een landelijke, klassieke of industriële uitstraling? Wij hebben een zeer groot assortiment met o. De serie industrieel bestaat uit een stoere industriële meubelen.


Trendy, stoer, romantisch, klassiek. Welke stijl je ook kiest, je vind altijd je favoriete salontafel. Ronde eiken salontafel met blauwstaal onderstel. Massief eiken tafelblad met hoogwaardige afwerking.


De stoere uitstraling van deze materialen past perfect in een industrieel interieur. Afmeting 100x100x cmEleonora. De grootste collectie betaalbare kwaliteitsmeubelen! De mangohouten salontafel set Benidorm bestaat uit drie tafels met verschillende afmetingen. De tafels zijn gemaakt van mangohout en hebben een zwart . De industriële tafels uit de MySons collectie geven karakter aan uw interieur.


Vierkante salontafel industriële stijl. Versie voor gebruik buitenshuis of gebruik binnenshuis. Zoals voor uw woonkamer voor uw terras. Op bestelling Langere levertijd.


Merk, De Bommel Collecties.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts