woensdag 5 oktober 2016

Eikenhouten bartafel

Vele aanbiedingen bij bol. Deze hoge bartafel is gemaakt van vergrijs gebakken eikenhout. De tafel is afgewerkt met een ultra matte componentenlak die ervoor.


Koop of Verkoop bartafel eiken op Marktplaats. Een eiken tafel op maat gemaakt? Casper maakt eikenhouten eettafels van onder meer massief eiken.

Kortom, voor ieder wat wils. Stoere en robuuste tafel met een massief eikenhouten tafelblad. Het tafelblad wordt ondersteund door industriële, stalen poten. Hippe bartafel in wit hoogglans en eiken kleur. Wij hebben een groot assortiment eiken tafels en andere eiken meubelen.


Hierbij kunt u denken aan (salon)tafels, stoelen, kasten en tuinmeubelen. Ga voor een moderne hoogglans witte bartafel die past bij je keuken of maak een statement met een stoere eikenhouten bartafel. In ieder huis staat er wel één, een tafel om lekker aan te schuiven met het gezin na een lange dag of om gezellige avondjes te borrelen met vrienden.


Bestel hem vandaag nog in de webshop van Gusj.

Deze houten bartafel is in twee afmetingen leverbaar. Unieke tafels in alle vormen en maten speciaal voor u gemaakt. De ronde eetkamertafel Tosca is met zijn witte blad de perfecte tafel voor in een Scandinavisch interieur. De dikke houten poten geven een robuust tintje aan het.


Bekijk deze stoere industriële . Veel van onze massief houten tafels zijn met de hand gemaakt. Dit zorgt voor een mooie, authentieke. Ambachtelijke tafels gemaakt in ons eigen Friese fabriek. Massief eiken houten industriële tafel staal meubelmaker friesland.


Keuze uit U , A of X vorm poot. Liever een andere afmeting of andere . Alle massief eiken tafels worden eventueel met eigen vervoer bezorgd door heel. In de woonwinkel van Mokana Meubelen in Enschede staan diverse soorten bartafels en bartafel in eiken of teak hout.


In diverse maten leverbaar. Bezoek ook eens onze showroom te Heerle, nabij Roosendaal. Elke boomstam tafel is uniek in vorm, kleur en afmeting en wordt met de hand vervaardigd in. Tilburg maakt houten meubels op maat. Industriële tafel van eikenhout is geschikt voor ieder interieur.


Aan tafel wordt lief en leed gedeeld.

Er wordt aan gelachen, aan gehuil op gedanst en gefeest! Onze massieve tafels zijn niet zomaar houten objecten, onze. Alkmaar hebben een passie voor hout en voor houten meubels.


Wat begon bij een stoere en robuuste tafel , is uitgegroeid tot . Onze showroom annex werkplaats staat vol unieke eiken tafels met stoere stalen onderstellen. Seuren tafels zijn mooie en gewaagde ontwerpen die vaak net even anders zijn. Krachtige, creatieve houten tafels op maat.


Deze eikenhouten tafel past zonder twijfel bij ieder interieur en zorgt voor een . Unieke eiken maatwerk tafels, leren eetkamerstoelen, banken en fauteuils! Het in elkaar zetten was niet moeilijk. En de aangename verassing dat onze vrienden met jou hadden gebeld voor . Tafel staat perfect in de keuken. De mooiste producten vervaardigd uit hout en andere natuurlijke grondstoffen.


Steiger- en eikenhouten meubelen gecombineerd met staal? Maar vraag dit voor de zekerheid even na als je een tafel met stalen of metalen . Houten meubels zijn mooi, sterk en duurzaam. Een tafel van hout als middelpunt in. Overzicht van verschillende eetkamertafels en tafels voor in de keuken.


Modern, robuust of landelijk. Afmetingen 2mlang x 1mbreed. Prachtige massief vol eiken tafel in nieuwstaat. De dikte van het tafelblad is 5cm in volle eik.


Voorzien van ultra-matte lak om vervuiling te voorkomen. Eiken ambacht uit Brabant.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts