woensdag 5 oktober 2016

Ronde tafel met 1 poot

Bij Teakea is een los eiken tafelblad verkrijgbaar in verschillende modellen en maten. Rustiek en extra rustieke eiken tafelbladen. Speciale maten zijn mogelijk! Deze delen zijn geschikt voor tafelbladen.


Dit Nederlandse eiken is lekker rustiek en robuust: scheuren, noesten, gaten en lekker wild verlijmd. Ook de geborstelde uitvoering heeft een natuurlijke uitstraling en combineert perfect in een modern of rustiek interieur.

Wilt u uw eiken tafelblad binnen uur. Klik op het tafelblad van uw keuze. Er wordt veelal gewerkt met rustiek eiken wat een warme en rijke uitstraling geeft. Kies uit onze tafelbladen. Voor renovatie of nieuwe tafelframes.


Dit rustiek eiken tafelblad is gemaakt van gebruikte eikenhouten balken en geeft een robuuste landelijke uistraling. Eettafels : eiken tafelbladen boomstamtafel bladen rustieke houten en metalen eettafel tafelblad rechthoekig zwarte kast tv meubel wit tafel . Deze ruw geborstelde eiken tafelbladen zijn gemaakt van extreem oud sloophout.

De tafelbladen zijn samen te stellen met metalen poten. Eettafel met metalen onderstel en steigerhouten tafelblad. Op zoek naar een duurzaam en schitterend afgewerkt tafelblad ? We werken onder andere met bamboe, eiken of beton-ciré om van jouw tafel . Bamboe is een van de snelst groeiende en meest duurzame grondstoffen die we gebruiken voor de productie van maatwerk tafels. De grootste voorraad van Nederland.


Massief eiken boomstam tafelbladen. FSC Keurmerk, droging 8-. Stoere robuuste industriële tafel voorzien van stalen U tafelpoten en rustiek eiken tafelblad , geheel met de hand gemaakt.


Het tafelblad is gemaakt van geschaafde rustiek eiken planken met een dikte van 45mm. Stoere Eiken boomstamtafel met industrieel draaibank tafelpoot Deze tafel heeft een robuust boomstam tafelblad van rustiek Frans eiken. Ook met onderstel leverbaar. Stuur ons een berichtje of. EXACTE elke willen van de inwoners dat . Gemaakt van Stadshout Eiken.


Partij is terug gekomen omdat enkele bladen . Mooie rustieke eiken boomstamtafels. Eiken tafelblad rond gemaakt van Europees eikenhout van hoge kwaliteit.

Een rustiek bla geborstel scheurtjes en noesten open. Bladen van andere houtsoorten zoals Iepen, Wengé en Zwarte Kabbes zijn ook leverbaar. Er zijn drie opties: gla rustiek en oud. Glad eiken is een fijn soort hout. Het heeft weinig beschadigingen en de uitstraling is vergelijkbaar met laminaat tafels.


De week een mooie rustieke kloostertafel te koop voor €2euro. Geef je tafel een nieuw leven met ons natuurlijk grenenhouten tafelblad. Geef een reactie Reactie annuleren. Onze eikenhouten tafelbladen zijn geselecteerd met oog voor detail en kennis. Om zelf een tafel van te maken.


Stoer tafelblad van rustiek eiken. Natuurlijke vormen van de boomstam zijn terug te zien in de randen van het tafelblad. Leverbaar in verschillende maten.


Bubinga is hardhout dat komt uit West-Afrika. Deze boomstamtafel heeft een stoer tafelblad van massief stamhout en een stevig onderstel van staal. Omdat noesten ook na verwerking in uw tafel zullen blijven werken en derhalve haarscheurtjes zich in het tafelblad af zullen gaan tekenen, wordt de rustieke.


Onze tafelbladen worden gemaakt door echte timmerlieden die jaren ervaring hebben op het gebied van hout. Wij gebruiken enkel rustiek eikenhout vanwege. De voordeligste eiken tafelbladen van 1tot 3cm! Charlotte tekende met het topje van een vinger een vierkant op het rustieke tafelblad.


Krijgen een iets oudere uitstraling. Eikenhout is in verschillende kwaliteiten leverbaar. Gerecycleerde eik wordt verkregen uit oude hutten of schuren en verwerkt tot deze rustieke tafelbladen. Door het coaten met ruw staal en klinknagels krijgt het.


Likes, Comments - Houtentafelshop. Vanaf nu verkrijgbaar losse tafelbladen in elke gewenste maat los te bestellen bij. Tafelbladen met natuurlijke uitstraling. Onze luxe steigerhouten tafels zijn voorzien van een stoere ijzeren of houten poot. Al onze bladen zijn persoonlijk geselecteerd en direct uit voorraad leverbaar.


Robuuste teak tafel met een rustiek tafelblad , mooi gecombineerd met een industriële zwarte stalen onderstel. Aanvraag voor meer informatie. Tafel met eiken tafelblad met boomstamvorm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts