maandag 22 mei 2017

Dekenkist met ronde deksel

Kiras dekenkisten wit met rond deksel - set van 3. De grootste dekenkist is voorzien van opberglades onderin. De Kiras set is voorzien . Brocante kist dekenkist speelgoedkist grijsbruin deksel rond. De set Kiras, bestaande uit wit-bruine houten kisten, is voor vele doeleinden te gebruiken. Deze set van kisten Kiras heeft ronde , bollende deksels. Uitgevoerd in de kleur bruin zien deze.


De opbergkist is gemaakt van hout en zeer zorgvuldig afgewerkt met ronde hoeken en zachte randen. Gratis thuisbezorgd op afspraak. Levering al binnen enkele dagen mogelijk.


Kijk snel verder op meubeltrefpunt. Dekenkist van steigerhout. Tegen de muur staat een oude dekenkist met koperbeslag. Hij tast met zijn handen over het ronde , bollende deksel van de kist.


Geschikt voor het opbergen van dekens , dekbedden, en andere slaapbenodigheden op uw slaapkamer. Ontbrekend: ronde Oude houten kist met deksel – Geïmpregneerd hout schoonmaken bel-burovik. Koop of Verkoop houten kist met deksel op Marktplaats.


Oude ( deken) Kist van massief Eiken met grof, IJzeren beslag. Leuk oud kistje met verzilverde afbeelding op deksel. We hebben hem wel nog voorzien van een kettinkje, zodat het deksel open kan blijven staan. Een geweldige kist voor speelgoe knuffels of de verkleedkleren. Uit één blok gesneden kistje met half ronde deksel welke scharnierend is.


Hollands grenen dekenkist met halfronde deksel , 19e eeuws. Of in de hal, voor rondslingerende schoenen, tassen en sportspullen. Bevestig het pianoscharnier aan de achterkant tussen deksel en kist.


In de negentiende eeuw kregen de kisten ronde deksels. Is Gesche Gerrens de maker? Over deze man heb ik niets . Manden en kisten in verschillende soorten, materialen en afmetingen. Van speelgoedkist en rieten mand tot opbergkist.


HOLLAND wit OPGERUIMD STAAT NETJES. TOYBOX nostalgica op wielen. Ben je de rondslingerende tijdschriften zat? Ga dan voor een houten of rieten speelgoedkist met deksel.


Eikenhouten kist met gesmeed ijzeren beslag, . Ronde deksel en slede vormige poten. Gemakkelijk te monteren een voor de meeste deksels is. Met of zonder deksel , van riet of van bananenvezels en in kleur of met een natuurlijke uitstraling.


Onze uitgebreide collectie biedt manden in allerlei soorten en . TUINHUISJES tuinhuis of schuurtje van halfronde stammetjes en met. PIONIER-aanhangwagen met gewelfde afsluitb. Super Oude houten kist met ronde deksel , Frankrijk, eerste helft 20e QI44 . Opmerkelijk is het handige formaat, net wat kleiner dan de grote dekenkist. Grote oude dekenkist , zwart.


Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, . Stoere kisten met deksel Landen. Opbergmanden heb je nooit genoeg! Deze handige opbergers vind je bij Leen Bakker in vele uitvoeringen.


Ook een opbergbox koop je online in onze . GeWoon Rotan Mand Rond XL - Ø60xHcm. Kisten en kasten gemaakt door de cursisten en leerlingen van de cursussen en opleiding meubelmaken. Het is een kist met deksel met aan de zij, boven en onder de deksel een piepschuimlaag.


Zo worden scharnieren gebruikt om deuren en deksels te laten bewegen,. Geslepen kristallen coupe op ronde zilveren voet, bleikristallen vaas en bakje met zilveren rand. GeÃÂtste en geslepen kristallen pullen met tinnen deksel en geÃÂtste glazen bolpot - h. Antieke eiken dekenkist met panelen - h. Vast deksel , uitgevoerd in de vorm van een kip.


De dekenkisten zijn allen voorzien van een vergrendelbaar scharnier zodat het deksel niet zomaar dicht kan vallen. Dit voorkomt dat de vingers tussen het .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts