donderdag 4 mei 2017

Koyo bijzettafel

Koyo is een multifunctionele bijzettafel die zowel staand over de zitting of arm van de bank heen als liggend als losse bijzettafel gebruikt kan worden. Met de beide zijden op de grond is het een gewone bijzettafel. Zet je de Koyo op zijn kant dan wordt het een handige laptop tafel die je over de bank schuift.


Deze veelzijdige bijzettafel wordt gemaakt van gestanst aluminium en afgewerkt met een poedercoating. De tafel is in twee hoogtes verkrijgbaar. Design on Stock Koyo bijzettafel. Nieuw design On Stock bijzettafel Dalt salontafel hout tafel. Plaats het over de zitting of arm van je salon of . Deze pin is ontdekt door Laurijs Weyts.


Het ontwerp van Edward van Vliet kan . Standaard sortering, Sorteer op populariteit, Op gemiddelde waardering sorteren. De Koyo bijzettafels zijn bijzonder multifunctionele in gebruik! Koyo kan zowel gebruikt worden als salontafel en bijzettafel.


Als salontafel rusten de beide pootjes op de gron Als bijzettafel kun je deze gebuiken als de Koyo. Een multifunctionele bijzettafel die zowel staand over de zitting of arm van de bank . Beschikbaar in verschillende configuraties. De Koyo bijzettafel is een multifunctionele bijzettafel die zowel . Ontdek de mogelijkheden in de winkel. Ontwerp: Edward van Vliet.


De hoogte van de zitting of de breedte van de eetkamerstoel bepalen de hoogte en breedte van de tafel. Daarom zijn veel eettafels in onze winkels aan te . Skygate is een jong Nederlands merk dat betaalbare stalen binnendeuren met glas heeft ontwikkeld. Bekijk hier hoe bijzonder mooi de zwarte industriĆ«le . Bezoek onze showroom of bekijk onze modellen online.


Altijd een tafel in huis die helemaal aansluit bij jouw smaak! Multifunctionele bijzettafel uit de Koyo collectie. De bijzettafel is zowel staand als liggend te gebruiken, waarbij het bovenblad over de arm van de bank . Zoals de naam het al zegt bestaat deze set uit bijzettafels , die elk verschillen. RTL-Woonmagazine en andere inspirerende plaatjes op Welke.


Adviesverkoopprijs € 39-. Bijzettafel DESIGN ON STOCK Koyo Pink. Kijkdag: 10-11-2010:00-15:00. Outlet Conditie Product is in absolute nieuwstaat in originele verpakking. De kleur uitvoering is door de leverancier uit de collectie genomen, . Koyo bijzettafel Night € 44 Koyo bijzettafel Yellow € 39 Ding bal SE0Saffran-Grey € 16 alles ontwerp Edward van Vliet Slide dienblad . Maar ook een special edition van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts