dinsdag 14 november 2017

Kloostertafel marktplaats

Bijzettafeltje gemaakt van oud metaal met Coca Cola opdruk. Robuust bijzettafeltje gemaakt van een oud Elmwood wiel op een metalen standaard. Met schrijfblok of als laptoptafel voor op kantoor of school. Eenvoudig online bijstellen bij de Gusta webshop.


Een bijzettafel is handig én multifunctioneel inzetbaar in meerdere ruimtes in uw huis. Eijerkamp heeft een breed assortiment van bijzettafels in diverse .

Sfeervolle houten, design en ronde bijzettafeltjes vind je bij KARWEI. WOOOD bijzettafel Bowie rond eiken tafelblad met metalen trompetvoet zwart. Zet er eentje naast uw zetel of gebruik er meerdere om uw salontafel te vervangen.


Bekijk en kies uw favoriete bijzettafel! MODERNE SPIRITGrafische lijnen en sobere stijl voor deze bijzettafel BRAD uit hedendaags zwart metaal ARCHITECTONISCHE STRUCTUURVolledig . Combineer vooral verschillende materialen en vormen! LifeStyle bijzettafel Minnesota, marmer, zwart €1395.


BePure bijzettafel Sharing vierkant, zwart €1295.

Dit mooie tafeltje is van Bloomingville. Het is gemaakt van zwart metaal en bestaat uit delen: de pootjes en het blad dat vasthaakt. De sleutel van zijn cel ligt op tafel, dat metalen bijzettafeltje. De Housevitamin-tafels zijn gemaakt voor mixen en matchen.


Deze metalen bijzettafel komt uit een collectie van Kolony. Dit mini tafeltje is gemaakt van een echte boomstam waar de bast nog aan zit en kan op verschillende manieren gebruikt worden. Gun jezelf iets bijzonders met het metalen bijzettafeltje Adri van La Forma. Het blad heeft een prachtig patroon met een exotische uitstraling.


Stalen bijzettafeltje in diverse kleuren. De T-Pad is een bijzettafel met industrieel design. Rond bijzettafeltje met houten blad en metalen onderstel. Metalen bijzettafeltje rond van PTMD. Afmetingen: Hoogte 55cm x Diameter 35cm.


Set van drie sierlijke hoge bijzettafeltjes, in gevlochten wit metaal. Ideaal voor het uitstallen van bloemen en planten. Riverdale tafels en bijzettafels in verschillende varianten.


Op ieder gewenst moment meer tafelruimte of meer kamerruimte creëren.

Twee bijzettafeltjes in staal met in deze gevallen een houten blad maar kan ook een stenen, marmeren,. Alles kan naar uw smaak aangepast worden. Dit tafeltje mag eigenlijk niet ontbreken in je woonkamer of tuin. Onze halfronde bijzettafel is een ideale keuze voor het plaatsen van potplanten, vazen en andere decoratieve spullen.


Hij zal, met zijn opvallende ontwerp, een . Leuk metalen bijzettafeltje. Stijlvol smeedijzeren poten. De ingelegde Portugese tegels geven het tafeltje een stijlvol en vrolijke aanblik.


Het geëmailleerde metaal geeft dit tafeltje met poten stevighei glans en een uitgesproken karakter. Goudkleur en speels roze vinden elkaar in een. Het tafeltje heeft een rond blad.


Prachtig voor een vaas met bloemen, handig voor de lectuur of een. Deze exclusieve decoratieschaal van A Simple Mess is écht eens iets anders. Metaal 、 €和Kleur is grijs.


De schaal heeft zwarte schakeringen met een fijn motief en het is een supermooi . Ronde bijzettafel mangohout metaal. Vierkante metalen plooitafel OZEVAN. Rechthoekige metalen plooitafel OZEVAN Rechthoekige metalen . Deze hippe bijzettafel in zwart metaal look toont een industrieel en modern design. Be Pure - bright bijzettafel metaal burnished gold.


Pak dan een bijzettafeltje en zet er een leuk dienblad op. Deze bijzettafel is gemaakt van metaal en past perfect in een modern interieur. Maar ook in een robuuste kamer is deze bijzettafel een echte toevoeging! Urban Nature Culture Iron Rods bijzettafel cm. Hippe ronde bijzettafel met funfactor!


Rond in het metaal in diverse kleuren met een leuk handvat dat niet alleen praktisch is maar ook nog een fun factor heeft. WOOOD Mesa bijzettafel - xl - hout - walnoot. JYSK heeft een ruim assortiment salontafels en bijzettafeltjes in diverse. Zet hem naast je bank met een mooie bos bloemen erop of gebruik hem als salontafel in combinatie met andere kleine tafeltjes!


Een grijs metalen bijzettafeltje. Een industriële bijzettafel is gemaakt van metaal of onbewerkt hout en de vorm is robuust en stoer. Marmeren bijzettafel Nova.


De ronde tray ligt los op het metalen frame, het onderstel is eventueel inklapbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts