donderdag 2 november 2017

Leenbakker keukenstoelen

Al onze producten worden op maat gemaakt! Stuur ons via deze link een mail met uw gewenste meubel en maten en wij maken een prijs voor u! Salontafel , Eettafel, Vergadertafel? On)bewerkt eiken , steigerhout, wagonplanken.


Dit type tafel is vervaardigd met warm gewalst staal. Prachtig voor een vaas met bloemen, handig voor de lectuur of een dienblad vol hapjes: de bijzettafel is onmisbaar!

De stoere combinatie van hout en staal in de salontafel maakt deze tafel zeer robuust. Je kunt er natturlijk de koffie of thee in leuke mokken op zetten, maar salontafels of koffietafels zijn . Bijzettafels zijn ideaal voor als een salontafel in jouw woonkamer te groot is of vaak in de weg staat. Natuurlijk kun je ook heel goed een salontafel met een.


Kleur: wit met eiken afwerking. Deze vierkante salontafels zijn . BINNEN DAGEN GRATIS THUIS GELEVERD! KIES BIJ VERZENDMETHODE KLANT .

Eiken salontafel Tanja set vierkant zwart metaal. Zo hebben wij tafels in de houtsoorten: grenen, eiken , noten teak en acacia, geschikt voor elke interieurstijl. In een klassiek interieur past een salontafel van . Houten salontafels , robuust en handgemaakt. Het hout is tussen de 1en 3jaren oud. Kan in alle maten, vormen en . Laat ter bescherming van het eikenhout.


De materialen voor het maken van de salontafels bij JORG zijn steigerplanken, steigerbuizen, eikenplanken , wagonplanken en gewalst staal. Beschrijving: Mooie robuuste salontafel van eikenhout met een stalen frame. Het natuurlijke houtpatroon is mooi zichtbaar, waardoor je onmiddellijk dat . Schitterende robuuste kamertafel Novara gemaakt van doorleefd eikenhout met stoere stalen poten. In de kleurschakeringen leverbaar, zie de kleurenfoto.


VAN DER DRIFT - Sterk in eiken meubelen. Ronde of kleine salontafel kopen? Bekijk op je gemak al onze verschillende stijlen salontafels op deze pagina. LISTERBY tafeltje, wit gelazuurd eiken.


We hebben ook verschillende tafels met een stalen frame in de collectie.

Gratis bezorging binnen Nederland en België. Prachtige salontafel van eikenhout met onderstel van staal. Wouw wat een toppers met deze salontafel heb je dan ook echt een salontafel waar je gewoon niet om heen kan kijken in huis. Afmeting: Lx Bx H40cm. Het onderstel bestaat uit een standaard 4-poten onderstel van staal.


Het staal is blank gespoten. Om een industrieel geheel te krijgen kun je een oud eiken salontafel met zijn doorleefde uitstraling goed tot zijn recht laten komen met een stalen onderstel. Om u een zo goed mogelijke prijs aan te . De tafel kan in diverse maten en met verschillende . De salontafel heeft een zwart stalen onderstel en een eikenhouten blad. Bij Klinkenberg Wonen zijn we trots op het industriele meubelprogramma saro, eiken fineer met staal.


Behandeling in elk soort olie of lak is mogelijk. Industriële eiken kast met stalen frame. Wij maken alle meubels op maat naar jouw wens.


Neem gerust contact op met ons . Leverbaar in verschillende . Welke stijl je ook kiest, je vind altijd je favoriete salontafel. Kalingra afmeting circa 100x1cm. Skylt afgelakt eiken tafelblad op vintage industrielook stalen onderstel. Moderne ronde massief eiken bijzettafel Ø cm.


Stijl je woonkamer met een trendy salontafel. JYSK heeft een ruim assortiment salontafels en bijzettafeltjes in diverse. Op zoek naar een salontafel ? Bekijk hier de collectie salontafels van By-Boo en meer bekende merken bij. Het blad is behandeld met een transparante olie ter bescherming .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts