vrijdag 29 december 2017

Boomstam tafeltje

Boomstamtafels masief uit stuk va 2euro per meter. Tafelblad van meter naturel kost dan . Vind bijzettafeltjes boomstam op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Meer ideeën over Logs, Diy ideas for home en Stump table. Een boomstam tafeltje op maat kan een praktisch probleem oplossen.


BeoordelingenSchrijf Beoordeling. Gemaakt van boomstammen en afval ijzer. Weer een duurzaam product van sloophoutdesign. Een bijzettafeltje is handig in de woonkamer of slaapkamer.


Leg er magazines op of zet er een mooie vaas met bloemen op. En als je een extra zitje nodig hebt. Bijzettafels zijn overal inzetbaar.


Zet er eentje naast je bank of gebruik er meerdere om je salontafel te vervangen. Deze week vond ik een oud stuk boomstam. Bekijk en kies jouw favo bijzettafel! Unsubscribe from Marc Korff?


Hoe maak je een boomstamtafel? De dikte van het blad is centimeter. De boomstammetjes zijn van . Mooi gezaagd boomstamblad. Het boomstamblad heeft een dikte van cm.


Keurig afgewerkt en gelakt met matte lak waardoor de contouren van het hout . Dit mini tafeltje is gemaakt van een echte boomstam waar de bast nog aan zit en kan op verschillende manieren gebruikt worden. Een uniek bijzettafeltje gemaakt van een boomstam. Interior DIY: boomstam tafeltje.


Het paasweekend komt eraan en dus is er tussen de paasbrunches en het eitjes zoeken . Wij bezorgen geen meubelen en accessoires! De prijs is op basis van zelf transport regelen! BOOMSTAM TAFEL , grote voorraa scherpe prijs, massief 1stuk.


Ik ben gek op hout: van houten vloeren tot houten balken aan het plafond. Mijn wens was een boomstam tafeltje. We hebben van een stuk hout . Of heb je een overschot aan boomstammen ? We gaan namelijk een bijzettafeltje van een boomstam maken. Te koop boomstam schijven. Maak een bijzettafeltje van een boomstronk, zonder schors.


De eerste stap is het vinden van een geschikte boomstam , die recht is . Bent u op zoek naar een uniek item voor in uw interieur? Heeft u dan al weleens aan een boomstam bijzettafel gedacht? Speels, natuurlijk en contrasterend.


Op zoek naar een bijzettafel die robuust en stevig is? Dan is de boomstam d oplossing! De stam (die ook prima als krukje te gebruiken is) is . Ook leuk als krukje of gewoon als decoratie.


Deze leuke boomstamtafeltjes van HK Living zijn uniek van vorm. De tafeltjes zijn gemaakt . VANOUDS maakt boomstam tafels van 1jaar oud Europees notenhout,. Elke boomstam tafel is uniek in vorm, kleur en afmeting en wordt met de hand . Een tijd geleden zag ik ergens een geinig tafeltje , gemaakt van een stuk boomstam en wat wielen. Ongeveer zoiets: Dat leek me niet heel . Haal een stukje natuur in huis met de Boom bijzettafel van HKliving! Dit leuke tafeltje is gemaakt van mangohout en geheel onbewerkt.


Een van die leuke woonideeën is toch wel de houten bijzettafel- boomstam. Hierdoor kan je een teakhouten bijzettafeltje heel goed buiten gebruiken. Of stuur ons een bericht per e-mail. Het handigste is om eerst het groffe schors met een hamer en bijtel van de boomstam te tikken. Vandaag gaan we een bijzettafeltje van een doodgewone boomstam maken.


In de winkel betaal je een flinke smak geld voor iets wat je zelf, . Te gebruiken als bijzettafeltje , krukje of nach. Een tafel met boomstamblad is altijd uniek vanwege de houtnerven die in elke laag van de stam anders zijn. Het blad is gemaakt van acaciahout en het . Het is een leuk alternatief voor een salontafel of nachtkastje.


Maar je kunt het boomstam tafeltje gebruiken als . Wij hebben de mooiste boomstam tafels van Nederland in één online-winkel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts