maandag 25 december 2017

Sloophouten kist

Vind sloophout kist op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Sloophouten kist - 65x39xcm. In deze grote kist met beslag kun je eenvoudig een heleboel spullen opbergen.


Gebruik hem bijvoorbeeld als dekenkist in de slaapkamer, in de warme . Zet hem bijvoorbeeld bij de voordeur neer . Deze sloophouten kist met beslag is niet alleen erg praktisch, maar ook nog eens ontzettend decoratief en mooi. De opbergkist is gemaakt van stukken . Hij is namelijk gemaakt van sloophout, waardoor hij erg decoratief is. De grootste en goedkoopste collectie scrapwoo gerecyclede, originele woonaccessoires en sloophouten (kinder)meubelen in Nederland en BelgiĆ«! XL Kapstok met haken massief sloophout nieuw.


Houten kist voor haaknaalden gustav selter. Leverbaar in diverse afmetingen. Dan is deze sloophouten speelgoedkist wellicht iets voor u! Deze kisten zijn handgemaakt van sloophout. Opbergkist van sloophout met wieltjes en een afsluitbare deksel uit India afkomstig.


Leuk voor de kinderkamer in orientaalse stijl. Handgemaakte kist van sloophout. Stoere speelgoedkist van sloophout van het merk Evenaar. De speelgoedkist met deksel heeft oranje zwenkwieltjes en is gemaakt van verschillende soorten . Deze stevige kisten zijn gemaakt van gerecycled hout.


Uitvaartkist met stoere uitstraling. Met robuuste handgrepen. Leuk als salontafel of hoektafel te gebruiken. Kist gemaakt van sloophout. Ruime kist met vrolijke kleuren.


Baksteen look met sloophouten kist. Toevoegen aan prijsopgave loading. Op zoek naar een leuke sloophouten speelgoedkist voor rondslingerend speelgoed?


Een stevige sloophouten kist van FSC die je kan hergebruiken voor verschillende doeleinden. Bewaar je tijdschriften of kranten erin, gebruik het als plantenbak . Stevige oude kist op wielen, met klep van 1 echt oud sloophout (lengte 4 breedte en hoogte cm). Het hout is afkomstig van oude deuren, raamkozijnen, kasten, legerkisten en . CategorieĆ«n: Kisttafeltjes, Salontafels, Tafels . De kist staat op wieltjes en doet dienst als . Zelf iets leuk maken met sloophout? Echt oud gebruikt hout met een verhaal zoek je bij ons zelf uit!


Mooie brocante kist gemaakt van gerecycled teakhout op vier pootjes met klapdeksel en ijzeren handvatten. Speciaal voor deze lijn worden sloophouten planken verzameld zonder verf erop. Per kistje wordt er een samenstelling gemaakt van verschillende h. Deze opbergkist is gemaakt van onbehandelde nieuwe steigerplanken. Het ijzerwerk op de kist geeft het geheel een stevige uitstraling. Ik zou het liefst in een kist van sloophout liggen, kan dat.


Mag je ook zelf je kist maken? Leuke kist gemaakt van sloophout , te gebruiken bijvoorbeeld voor een pichnick, 73x30xcm. Deze pin is ontdekt door Maud Smulders. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Leuk kistje voor thee of andere zaken van Otentic-Design.


De meubels worden gemaakt door jongeren met een licht verstandelijke beperking en gedragsproblemen, en bestaan voor een groot deel uit sloophout. Industriele steigerhouten kasten en opbergkisten. Kledingkasten, voorraadkasten , speelgoedkisten.


Steigerhouten kasten op maat. Geverfd met grijze kalkverf en gladgeschuurd , dus geen splinters. Afmeting: breed 36cm diep 35 . Niet meer leverbaar, Mail ons voor alternatieven. De keuze in kisten is enorm. Van eenvoudig fineer tot stijlvol massief wortelnotenhout, mahoniehout of eikenhout.


Wat dacht u van een kist van sloophout of . Door het gebruik van dit sloophout is iedere letter uniek. Afbeelding verschilt van de letter welke u ontvangt .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts