maandag 2 april 2018

Messing bijzettafel

Bijzettafel met metalen staven in glanzend messing afwerking. De bijzettafels Lana hebben een retro uitstraling. Deze ronde bijzettafel van HKliving oogt chique dankzij het gebruik van messing.


Het zwarte staal geeft de tafel weer een stoere touch. Een klein en fijn messing tafeltje, dat is Fraan bijzettafel in een notendop. Een bijzonder zwart detail verbindt het tafelblad met . Kies voor een tafel die past bij de stijl van jouw interieur. Tip: combineer meerdere bijzettafels van bijvoorbeeld Dutch basics of Zuiver om te gebruiken als . Wil je jouw woonkamer het stralende voorbeeld maken van stijl. Voeg dan wat trendy metallic elementen toe met de messing Kensal bijzettafel.


HM bijzettafel setje van is met de hand gemaakt. Het mooie kleine tafeltje heeft een bloem motief gestanst messing bovenblad. Deze trendy bijzettafel van HKliving is gemaakt van metaal met een zwart gelakt frame en een rond messing bovenblad. Het blad is afneembaar en kan worden . Leuke bijzettafel uitgevoerd in messing.


Dit model is in twee maten leverbaar: – small Øx Hc€ 8- – large Øx Hc€ 16-. Deze bijzettafel is gemaakt van metaal en glas en heeft gouden messing details. Helemaal volgens de laatste trends waar we meteen gelukkig . Op zoek naar een design bijzettafel ? Snow bijzettafel Zuiver rechthoek marmerprint.


Bagstand bijzettafel Pols Potten messing. De grootste collectie betaalbare kwaliteitsmeubelen! Dit product is voor fabrikant ClassiCon ontworpen.


Messing Dienblad op Inklapbaar Onderstel. Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd. Vintage hoog bijzettafeltje met hexagon vorm.


Het frame is goudkleurig metaal met rookglas plaatje. Afmetingen: H45cm x DIa 29cm. Durf het bijzettafeltje bij andere tafels te plaatsen van.


Een design bijzettafel - de naam zegt het al - kan gemakkelijk even ergens bij. MisterDesign in twee uitvoeringen. Op de tafel een zandloper en kandelaar van House Doctor.


De BePure Rodeo bank nodigt . Daarnaast kleedt een bijzettafel uw interieur aan . Een glazen bijzettafel , houten bijzettafel of meerdere bijzettafeltjes online bestellen? Bekijk onze collectie design bijzettafels op LUMZ. Stoere en robuuste bijzettafeltafel van HK-living.


De tafel is van messing gemaakt , prachtig in elk interieur! Ideaal om uitgebreid koffie te drinken of te borrelen . Rond blad met diameter van 49cm. Wij hebben er altijd een in jouw stijl. Gratis bezorging vanaf 20. Een mooie combinatie van de materialen marmer en messing.


Elk tafelblad heeft een unieke. Mooi met zijn eigenwijze vorm, een conische onderkant met een rond blad. Goud is helemaal van nu, met een knipoog naar . Een bijzettafel bij de bank nodig voor je beker of boek? Eigentijds design met een elegante messing omlijsting en taps toelopende poten. Extreem sterk en duurzaam gehard zwart veiligheidsglas met.


Karaktervolle bijzettafel , past op elke plek in elk interieur. Ronde bijzettafel van HK-living met zwart gelakt frame en rond messing afneembaar tafelblad. Het ronde tafelblad zit los en is tevens te gebruiken als dienbla . Voorheen had ik veel koper details in huis én had ik deze bijzettafel dus ook in koperkleur.


Inmiddels is het koper grotendeels door messing. Is jouw stijlvolle interieur toe aan wat meer sfeer? Maak dan kennis met bijzettafel Single Deck van OX Denmarq!


Deze chique lage bijzettafel is perfect om een . Een prachtige bijzettafel messing dat bijzonder wordt door het bewerkte blad en de pootjes met messing hulsel. Perfect voor naast de bank. De stijlvolle LaForma Back bijzettafel is verkrijgbaar in de kleuren messing en zilver en staat op drie stevige sheesham houten poten. Achteraf betalen - Min 2 . CMHABIBI salontafelis een elegante design tafel. Nachttafel of bijzettafel Luxore LA REDOUTE INTERIEURS Nachttafel Luxore.


Een heel hedendaags prachtig design. Het spiegel tafelblad zorgt voor een extra.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts