maandag 16 april 2018

Nachtkastje blank hout

Prachtig bij uw houten bed! Natuurlijk vindt u deze ook bij Blankhout Meubelhal! Mooie nachtkastjes en bedtafeltjes in moderne, eigentijdse designs. Ga naar de winkel of bekijk het assortiment online.


SLIZING nachtkast op maatwerk drie laden Kleur: hout wengé, front lade beige Slaapkenner Theo. Slaapkamer Bijzettafels, Bed Tafel, Slaapkamers, Slaapkamerdecoratie, .

Nachtkast hulsta fena blank eiken twee laden, beton look. Vind houten nachtkastjes op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Wil je een rustiek nachtkastje in eikenhout , of liever een gestoffeerd nachtkastje zodat je een warmere uitstraling in je slaapkamer krijgt? Portokosten € - Levering binnen Nederlan naar Belgie en Duitsland boven € 10franco. Krikke Shops kunnen samen verstuurd worden om portokosten te besparen.


Stoer nachtkastje op wielen op basis van een originele legerkist. Overzicht van de meubels speciaal voor u.

Pixel is een eigentijds nachtkastje met een slank en krachtig ontwerp. Het houten kastje met stalen frame en ladefrontje zijn afzonderlijk van elkaar te kiezen in . Ecosia gebruikt de advertentie-opbrengsten van je zoekopdrachten om bomen te planten, daar, waar ze het hardst nodig zijn. Door met Ecosia te zoeken . Grenen nachtkastje bank gestraald om op het natuurlijke hout te komen. Deze kan opnieuw afgewerkt worden naar eigen smaak.


Oud grenen nachtkastje blank hout - meubelen. Klik dan hier om het volledige zoekertje te bekijken op Koopjeskrant. Klanten die dit artikel hebben gekocht kochten . Strakke nachtkast met Scandinavische look. Steigerhouten nachtkastjes bestel je ook in de shop.


Dit tv-meubel is gemaakt met dezelfde houtsoort als de vloer: blank eiken. De Blankhouten Meubelmarkt. BO met laden - houten knop. TV-meubel KAMPEN met laden op houten poten.


Hierdoor heeft het meubelstuk . Bopita Lynn nachtkastje is wit gelakt hout gecombineerd met blank houten poten.

Auping nachtkast Pixel bestaat uit een houten kastje met stalen frame en. Deze nachtkastjes van blankhout zijn helemaal naar eigen wens te beitsen of te schilderen. Met de Rustins beitsen krijgt u een heel mooi effect.


Industriële nachtkast , gemaakt uit warmgewalst staal en eikenhout. Deze Fruitkist nachtkastje Wit met oude legplank is zeer hip, deze staat in. Ikmoetwat oude rommel aan de kantschuiven voor ik het nachtkastje naar . De combinatie van mat wit en blanke lak geeft dit nachtkastje zowel een . De items zijn een combinatie van donkergrijs en blank gelakt beukenhouten. Montage info, Doe het zelf pakket.


Curve is een prachtige vormgegeven nachtkastje. Gestoffeerd en voorzien van massief houten pootjes. Het nachtkastje met lades is met zorg gemaakt van blank onbewerkt eikenhout.


Caresse pootje vierkant eiken met RVS blank 120mm. Indiase Tafels, nachtkastjes , kasten, kapstokken met met massief hout en mozaïek. Uitgevoerd met een greeploze lade. Ook leverbaar met handgreep. Diverse maten leverbaar, stel zelf.


Deze kast heeft een Scandinavische uitstraling door de combinatie van wit gelakt hout met blank houten onderstel . Een kleine kast uit de serie Lynn van Bopita. Specialist in massief houten bedden! Een strak modern nachtkastje met een lade en een open vak. Gemaakt van geolie geheel massief beuken. Net als het ledikant is de romp fraai in verstek.


Prijsinformatie: Prijs per . Dan is nachtkastje Multi jouw perfecte match. Het bergmeubel heeft een frame van massief hout met een afwerking in wit en is geplaatst op schuine blank.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts