vrijdag 23 november 2018

Massieve salontafel

Bekijk hier salontafels in verschillende kleuren en stijlen, shop gemakkelijk online. Massieve salontafel JanWOOD II. Vind massief houten salontafel op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Een massief houten salontafel past in vrijwel ieder interieur. In dit artikel zetten we tafels op een rijtje. Moderne strakke salontafel massief hout gecombineerd met zwart metalen. Moderne massieve salontafel acaciahout voorzien van groot natuurlijk tafelblad.


Meubels voor jou en mij op Hioshop. Past goed bij de overige eiken meubelen in … € 2595. Salontafel in de serie Mark, gemaakt van massief eikenhout! Zeer stevige salontafel in massieve eik. Dit meubel is gerealiseerd uit robuuste eiken balken, behandeld met componenten Monocoat olie.


De poten zijn op maat gemaakt en . Specs: -materiaal: 1 massief tropisch mahonie hout en aluminium geborstelde platen. Voordelig en snel geleverd. Deze salontafel is gemaakt van een prachtig stuk eik. Het onderstel is aangepast aan het hout om het blad volledig tot zijn recht te laten komen.


Mooie masssief Mango houten salontafel die balanceert op twee zwart gepoedercoate stalen A profielen. Een echte eye catcher voor ieder stoer interieur! Deze massief acaciahouten salontafel , met een spectaculaire vintage stijl, zal zowel een decoratieve als een praktische aanvulling op je interieur zijn.


De salontafel kan ook gebruikt worden als bijzettafel, . Deze gerecyclede houten salontafel met antiek uiterlijk zal een tijdloze toevoeging in uw huis zijn. Deze exotische koffietafel is gemaakt van gerecycled hout wat . De tafel is in goede staat en zeer netjes onderhouden. Type hout:Teak Hoogte: zie foto 4. Deze massief mangohouten salontafel , met een spectaculaire vintage stijl, zal zowel een decoratieve . Deze eigenzinnige industriële salontafel is zeer praktisch en biedt veel opslagruimte.


Hij kan tevens worden gebruikt als bijzettafel in verschillende. Eiken salontafel Blok is één geheel van massief eikenhout. Stoer en gemakkelijk te verplaatsen door de wielen. Filed Under: salontafel , tafel, Uncategorised Tagged With: eikenhout, salontafel , tafel . Hieronder vindt u ons assortiment salontafels met massief eiken planken, dit schaven en schuren wij en vervolgens verlijmen we er een blad van.


Hoog niveau altijd beschikbaar in Belfurn met . Geolied en gekleurd Dark Wallnut. Moderne en klassieke massief eiken salontafels , hoektafels en seniorentafels. Onze eiken salontafels zijn leverbaar in veel afmetingen en met diverse kleuren . Dankzij de sobere keitjesvorm geeft deze ANDERSEN salontafel van massief sheesham een retro toets aan je salon.


Het blad van massief sheesham laat de . Het centimeter dikke blad bestaat uit ingelegde strookjes hout, dat in een mooi . Dit artikel is onderdeel van woonserie Oregon. De serie is vervaardigd van massief eiken, gecombineerd met industrieel metaal. Het ingewerkte metalen frame . Ronde salontafel in massief notenhout - Himalaya Home.


De industriële salontafel set Kane staat perfect in een stoer interieur! Het woonprogramma Alezio is een woonprogramma met een landelijke uitstraling. Het eiken blad wordt ambachtelijk gemaakt in de werkplaats, je kunt zelf . Je zoekt een stoere salontafel om je interieur compleet te maken? Introduceer de Scandinavische stijl in je woonruimte met de Jenson salontafel.


Het strakke, ovale silhouet en verfijnde ontwerp zorgen ervoor dat het een . De versteend hout tafel is toepasbaar als unieke salontafel of bijzettafel. Een boomstam van miljoen jaar ou bestaand uit fossiel hout, waarin alle . Hij transformeerde de massieve Meteoratelevisie van een nutteloze. Afgebeel salontafel Vasco. Uitvoering, massief hout, antieke afwerking. Modern en robuuste salontafel 6is een massief eiken blok en in meerdere afmetingen mogelijk.


Bekijk alle mogelijkheden qua eiken tafels online. Keuze uit dubbele X - X poten en U poten in metaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts