dinsdag 20 november 2018

Salontafel staal

Het uitgebreide assortiment salontafels van Eijerkamp bestaat uit tafels in diverse uitvoeringen voor verschillende woonstijlen. Salontafel LYNN Rond - Set van - Mangohout en staal. Gekocht bij de troubadour, type mahakam.


Gemaakt van grof teak hout met een . Bekijk het assortiment en maak je keuze!

Of kom kijken in onze winkel in . Op zoek naar een stalen onderstel voor een salontafel ? Van Staal helpt graag uw ideeën realiseren. Stoere en stijlvolle industriële salontafels door de combinatie met een industrieel tafelpoot. Stoer en industrieel stalen tafels.


Mooie salontafel uit staal en steigerhout Door een vakman gemaakt, moet . Gepoedercoat stalen frame met ingelegd eiken hout blad in visgraat verband gelegd en een blanke lak finish.

De salontafel is een centrale blikvanger in elke woonkamer! Deze massief sheesham houten, salontafel is zowel stijlvol als praktisch. Het elegante ontwerp maakt deze tafel een echte blikvanger in iedere kamer.


U kiest zelf de afmetingen, houtsoort en de kleur van het staal. Door zijn tijdloze design past de tafel vrijwel in elk . Deze salontafel kenmerkt zich door de combinatie van zwart staal en een blad van 1 leer. Decoratie is niet inbegrepen. Vierkante salontafel in metaal, Romy. Het onderstel is van stoer antraciet mat staal , ook het staal heeft een beschermende matte coating.


Kies dan deze stoere salontafel van staal en steigerhout (120x80cm). In elk gewenst formaat te bestellen! Wouw wat een toppers met deze salontafel heb je dan ook echt een salontafel waar je gewoon niet om heen kan kijken in huis. Het blad is behandeld met een transparante olie ter bescherming . Deze moderne salontafel met drie tafelbladen zal een opvallende aanwinst vormen voor je huis.


Kist model vervaardigd van zwart staal en sloophout. EVA salontafel staal met oude, eiken wagondelen.

Industriële salontafel met oud eikenhout bla gemaakt van voormalige wagondelen en stalen onderstel. Het houten blad wordt standaard gelakt. De metalen poten zijn zwart gepoedercoat. De zwarte haarspeld poten zorgen voor een modern vormgegeven tafeltje en het kurken blad voegt warmte en . Meubels gemaakt van balken (steigerbalken).


Ze zijn met grijze beits . Ronde salontafel oud boothout met wit stalen onderstel Zuiver. Klik op de afbeelding om de fotogalerij te openen. Steigerhouten salontafel met stalen onderstel.


Past in een stoer en landelijk interieur. Door de unieke poten is deze salontafel erg leuk als je niet . Onder de poten van het onderstel zitten beschermende zwarte insteek . Ontdek een ruime keuze salontafelmodellen op Maisons du Monde. De mooiste salontafels bij Giga meubel. De tafel is het middelpunt van elk huishouden, hier word alles besproken en zit je gezellig bij elkaar. Stiekem zijn wij zelf zeer gecharmeerd van deze salontafel.


In verschillende diktes staal en beton kleuren verkrijgbaar bij Betonlook . Ecosia uses the ad revenue from your searches to plant trees where they are needed the most. BINNEN DAGEN GRATIS THUIS GELEVERD! KIES BIJ VERZENDMETHODE KLANT . Ook uw wens voor een onderstel is te realiseren, deze kan gemaakt worden in het hout of in ruw staal.


Voor onze salontafels gebruiken wij veelal massief eiken. Compacte salontafel TIVARA Compacte salontafel TIVARA LA REDOUTE INTERIEURS. Een set van stalen salontafel U-poten, in elke gewenste kleur te poedercoaten. De hoogte van het onderstel is cm.


Er kleeft een zekere chique aan deze salontafel , maar . Ben je op zoek naar een mooie salontafel ? Standaard sortering, Sorteer op. Bijzettafels zijn ideaal voor als een salontafel in jouw woonkamer te groot is of vaak in de weg staat. Design bijzettafel salontafel staal en steen. Natuurlijk kun je ook heel goed een salontafel met een.


De eettafel van JW ESPO is perfect voor de ultieme Scandinavische look in jouw interieur. De stoere tafel is gemaakt van een combinatie van ijzer en eikenhout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts