vrijdag 20 januari 2017

Leenbakker ringbaan noord

Gespecialiseerd in het zagen van iepen, hardhout afkomstig uit Nederland. We kunnen banken maken van een hele boomstam maar ook van traditioneel. Bij Zaaghuis Vriezenveen worden er van allerlei soorten tafels gemaakt, u kan . Een boomstam tafel is op dit moment helemaal hot. Stoer, robuust alsof je de natuur in huis haalt.


Leverbaar in diverse houtsoorten zoals eiken en plataan. Tafels en sidetables met een eiken, beuken of lariks tafelblad. Sidetables met een sierlijk retro onderstel. Wij gebruiken alleen bomen uit de regio die zijn . De tekeningen en natuurlijke . In onze makerij werken wij de boomstam tafel perfect af, zodat hij . Hoe maak je een boomstamtafel? Unsubscribe from Marc Korff?


Elke tafel is uniek, speciaal en geheel naar uw wens vervaardigd. Elk blad heeft een andere uitstraling door de nerf tekening. Tafel gemaakt van boomstamschijf en epoxy en stalen onderstel. Maak een keuze in het menu om de soorten boomstamtafels te bekijken! Ze zijn er in alle soorten en maten - Wij leveren ook Maatwerk.


VANOUDS maakt boomstam tafels van 1jaar oud Europees notenhout, gegoten in epoxy hars en afgewerkt met een hoogwaardige transparante lak. Robuuste salontafel gemaakt van een dikke boomstamschijf op zwart metalen onderstel. Unieke handgemaakte boomstamtafels.


Hoge kwaliteit hout en afwerking, op maat gemaakt. Bekijk onze collectie tafels van boomstam. Houtzagerij,boomrand tafelbladen,Country life style,dutch design,western life style,specialist in boomstamplanken,Eiken tafel bladen van boomplanken ,bent . Wij kunnen u helpen aan de tafel van uw wensen. U kiest het hout, u kiest de kleur van de rivier, en u kiest het gewenste onderstel.


Zo is er vanalles mogelijk. Een ander voorbeeld van een unieke boomstamtafels is een tafel dikke lagen epoxy met een. Hieronder vindt u diverse gerealiseerde boomstam afels. Een eiken boomstam tafel is vaak licht van kleur. Wij maken boomstam tafels helemaal op maat, dus . Door de productie van tafels.


Prachtige glad geschuurd eiken tafel met een boomstamkant, gemaakt van het mooiste eikenhout en volledig massief! Boomstam Tafel glad eiken. Stoere ronde boomstam schijf van suar hout als salontafel Dia cm.


Afgelopen weekend deze mooie tafel mogen lever. De mooie natuurlijke vorm van de boom komt terug in het boomstamblad. Quickbouw maakt alle meubels op maat in alle soorten materialen.


Uw idee komt bij ons uit de handen. Tafels van oude eiken gebinten tot stalen frames met . Beton Ciré tafel met stalen. Bijzettafel gemaakt van een boomstam schijf met een zwarte metalen kruis voet. De grillige vormen van houten boomstam tafels zijn de laatste jaren behoorlijk in trek. Een dergelijke landelijke boomstamtafel heeft veel uitstraling.


Houten boomstam hang tafel den. Design bijzet tafel van dennenhout met hairpin poten van Hoentjen Creatie. Plataan boomstam bar tafel. De breedte van het blad is cm. De lengte van de tafel is cm.


Deze stoere maar elegante bijzettafel. Tafel , volledig van berken multiplex gemaakt, 1x met aanzetbladen van x 90. Op zoek naar een unieke houten eettafel ? Wij realiseren maatwerk tafels , bureaus, vergadertafels en eettafels uit diverse houtsoorten. Deze boomstamtafel wordt zo opgehaald door klanten uit Duitsland. Nog snel even een foto gemaakt.


De planken zijn ideaal bij het maken van een tafel of bank. Komt de tafel binnen of buiten te staan? Ik heb vandaag een nieuwe tafel gemaakt, de doorsnede van een boomstam met industriële wielen er onder.


De boomstam is tot op heden . De bladen zijn ideaal om een tafel van te maken voor zowel binnen als buiten. Meer Ronde boomstamschijven. Daaronder staat een onbewerkt stalen onderstel in A-profiel.


Het blad bestaat niet uit 1 . Suar boomstam schijf salontafel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts