maandag 16 januari 2017

Tafel steigerhout met stalen frame

Een prachtige eettafel met stalen u- frame en behandeld steigerhout. Steigerhouten tafel met stalen onderstel. Een steigerhouten met stalen onderstel zorgt voor extra stevigheid.


Ideaal voor buiten, want uw tafel is met een stevig . Stoere industriële tafel met stalen onderstel en steigerhouten blad. Eettafel van steigerhout met stalen U- frame. Dit is de minimale lengte die je . Stoere en stevige eettafel van staal en steigerhout. Industriële eettafel met industrieel onderstel helemaal op maat gemaakt. Stoere vierkante stalen buizen en robuust blad.


Ook met bankje met hetzelfde ontwerp . Deze prachtige vormgegeven steigerhouten tafel met stalen frame is leverbaar in diverse afmetingen en staalkeuren (poedercoating). Eiken salontafel met stalen frame. U kunt bij ons stalen tafels met een houten blad bestellen. Recente realisaties: stalen frame tafel. Stalen tafel en bankjes met steigerhout.


Op zoek naar tafels met steigerhout en staal ? Van Staal helpt graag uw ideeën realiseren. De industriële steigerhout eettafel Horizon van Designis verkrijgbaar in diverse formaten of op aanvraag in maatwerk. Salontafel met gebrand sloophout en stalen frame en onderstel. Dikwandig staal gecombineerd met mooi doorleefd hout. Dit steigerhouten bed heeft . Deze tafel heeft een tijdloze design met een gerecycleerde blad van steigerhout dat lijkt te zweven op de fijne stalen poten.


Het stalen frame is leverbaar in . Stel deze zelf samen in onze webshop! Stoere steigerhouten eettafel van oud steigerhout met industriële stalen U-poten. Deze strakke tafel van steigerhout heeft een stalen onderstel. Door het tafelblad te lakken beschermt u het tafelblad tegen . Tafel met steigerhouten planken blad en origineel stalen onderstel. Voor steigerhouten meubelen of industriële meubels bezoekt u. Maar vraag dit voor de zekerheid even na als je een tafel met stalen of . Tafel Ivo - staal tafel onderstel en steigerhout blad - ideaal voor in de woonkamer , of kantoor - kan ook in de tuin!


Deze stoere en moderne eettafel met stalen frame en steigerhouten blad wordt op maat gemaakt. Strakke design tafel van steigerhout in combinatie met een frame van verzinkt staal. Door de zinklaag op het staal is deze tafel uitermate geschikt voor buiten.


De hoogte van de tafel is cm. Naast de aluminium frames , kunt u nu ook bij ons . Mooie eettafel met een stoere look en stalen onderstel! Mooie steigerhouten tafel waarbij de tafelpoten doorlopen in het blad! Alle meubelen worden naar wens en op maat gemaakt.


Een salontafel of bijzettafel van steigerhout en staal zorgt voor een. Kies tussen de opties zelf de afmetingen en heb . Unieke industriële tafel van steigerhout en staal. Het is aan te raden het stalen frame te laten poedercoaten dit kan in elk gewenste ral kleur. PURE tafel steigerhout met stalen frame ! Zware industriele tafel met stalen balken onderstel het onderstel is in meerdere.


Buitenkeuken stalen frame. Stoere tafel met stalen frame Curacao – X-poot “Fuerte”. Binnen weken thuis geleverd! Bekijk onze aanbiedingen nu!


Tuintafels van steigerhout is de specialiteit van Gadero. Moderne tafel kruk Siesta stalen frame met houten balken. Voor het onderstel maken we steeds vaker gebruik van staal in plaats van steigerhout gezien industriële tafels erg gewild zijn op dit moment. Eigentijdse tafel met industriële look door het vintage stalen onderstel.


Ook heel goed als bureau te gebruiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts