woensdag 18 januari 2017

Salontafel mangohout

Koop of Verkoop mangohout op Marktplaats. Salontafel online bestellen? Deze stoere, industriële en robuuste ronde salontafel is gemaakt van mango hout met metalen onderstel. Onderstel leverbaar in de kleuren wit of zwart.


De mangohouten salontafel set Ted bestaat uit salontafels die bij elkaar gezet of over elkaar heen geschoven kunnen worden. De industriële salontafel Cross salontafel mangohout is de perfecte toevoeging aan een industrieel of Scandinavisch interieur! De salontafel set Jessie is de perfecte toevoeging aan je stoere interieur! Snel en gratis thuis bezorgd. Groot aanbod voordelige salontafels.


Deze salontafel zal een unieke toevoeging aan uw kamer zijn. De stabiele houten constructie is zeer stevig en biedt een geschikte plaats voor uw drankje, . Achteraf betalen - Min jaar garantie. Massief mango leem antiek. De tafels worden handgemaakt, hierdoor is iedere tafel uniek en anders qua kleur en afwerking. Bortolin heeft een donkere mangohouten bovenkant en een stijlvolle messing plank voor al je spullen.


Met deze salontafel is je interieur . Deze massief mangohouten salontafel , met een spectaculaire vintage stijl, zal zowel een decoratieve . Deze vierkante salontafel is simpel maar toch heel stijlvol. Combineer deze twee salontafels voor een multifunctionele set. Zij zijn gemaakt van mango hout m. U kunt de tafel gebruiken als salontafel , bijzettafel of TV meubel.


MD Interior Jes salontafel 3-delig mangohout Deze trendy 3-delig tafelset van MD Interior is niet alleen super praktisch maar ook nog eens een gave toevoegi. Deze mangohouten salontafel heeft een eenvoudige en natuurlijke stijl. Het is een opvallende toevoeging voor uw kamer!


Deze mooie, industriele serie maakt elk interieur uniek. De meubels zijn stuk voor stuk eyecatchers in het interieur. Afmeting: 125x70x(h) cm . De nieuwste meubelen snel en voordelig geleverd salontafel eleonora . Makkelijk onder elkaar te schuiven.


De Ruf Grey Industry onderscheidt zich in zijn industriële ruwe look, die je interieur een . Deze unieke salontafel van HSM Collection bestaat uit grote salontafel en kleine bijzettafeltjes. Deze originele salontafel met twee mangohouten dienbladen heeft een gekruist onderstel van metaal. Industrieel woonprogramma met een stoere uitstraling.


Fermano is een industrieel woonprogramma met een stoere uitstraling. De combinatie van een metalen . Op zoek naar een mango houten industriële salontafel ? Die vind je bij Meubeldeals. Kijk snel op onze site of in onze showroom in Zevenaar, Gelderland.


Het centimeter dikke blad bestaat uit ingelegde strookjes hout, dat in een twee . De tafelset Anne is gemaakt van hoogwaardig mangohout en voorzien van een. Home salontafel mangohout 80cm. De Solid salontafel is een trendy tafel met een spectaculair design. De Solid heeft een ronde top gemaakt van duurzaam rough mangohout.


Rough Mangohout I Zwart Metaal. Naast deze salontafel , is er ook een . Vermont salontafel square. Deze industriële salontafel heeft een strak design en is een ware eye-catcher in huis. Het tafelblad heeft een bijzondere houtpatroon en is gemaakt van mango. This product is no longer in stock.


Het uitgebreide assortiment salontafels van Eijerkamp bestaat uit tafels in diverse uitvoeringen voor verschillende woonstijlen. Bent u op zoek naar een vintage salontafel ? Stoere vintage salontafels gemaakt van mangohout met een industriële look. Direct af te halen bij Houtmijn of laten leveren.


Bestel uw meubels online in onze . Dan heeft u die gevonden met de Liv salontafel set mangohout ! Vandaag bestel morgen in huis!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts