woensdag 15 maart 2017

Bo camp binnentent

Binnentent voor in de uitbouw van een voortent. Of kom langs in onze winkel met 25. Universele slaapcabine voor in de (voor)tent. Ideaal om snel een extra slaapcabine te maken!


Een losse binnentent om snel een slaapcabine in een (voor-)tent te maken. Ademend polyester met waterdicht. Bo camp binnentent uitbouw 2x 1x 1cm. Losse binnentent om snel een slaapcabine in de uitbouw van de voortent te maken.


BoCamp binnentent voor gebruik in de uitbouw van de voortent. Voorzien van mesh ventilatie en opbergvakjes. Afmeting: 200x135x1cm . OutdoorClick levert artikelen voor outdoor, hiking, survival, camping en buitenrecreatie.


Bekijk het assortiment nu. Dit kampeerproduct is van het merk: Bo-Camp. Deze binnentent is voorzien van PE grondzeil en ventilerend doek. Inclusief haringen en opbergzak____Alles voor de camping caravan tent camper en . Het grondzeil is waterdicht en de tent is voorzien van.


Gemaakt van katoen met een polyester grondzeil en . Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. De binnentent biedt extra bescherming tegen ongedierte bij de . CreĆ«ert snel een extra slaapplek voor personen en is eenvoudig te bevestigen aan het frame van de tent. Bo Camp binnentent voortent 2x 1x 1cm. Om het geheel toch luxer te maken kunt u nog een binnentent aanschaffen voor . Stormband Hyper- Goldcamp.


Klassieke katoenen binnentent voor de Streeterville tent. Kies uit 1verschillende Bo-Camp Outdoor (overig) op Kieskeurig. Het koepeltje is niet meer weg te denken. Bardani Mundo slaapcabine binnentent De Wit Schijndel.


MEUBLE DE CAMPING Range-tout avec compartiments Bo Camp. Coolblue: alles voor een glimlach. Grijze Bo-Camp Tenten bestellen op actiefrecreatie. Heeft iemand ervaring met een binnentent in de bagagebuidel? A-frame, b= binnentent , l=luifel, o=opblaasbaar frame,.


Bo - Camp binnentent uitbouw. De Waard en Intercamp geven je binders om de tent na het oprollen vast te .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts