dinsdag 21 maart 2017

Salontafel 150

De Herringbone collectie van het meubelmerk Richmond Interiors is nu verkrijgbaar bij Vinqz. Door de wieltjes onder de tafel is de tafel makkelijk verplaatsbaar. Ons assortiment salontafels bestaat uit bijzondere en unieke items.


SALONTAFEL TOP KLENGKENG WOOD 1CM. Salontafel Dublin 150x70x(h) Maat: 150x70x40. Ben je op zoek naar een stoere robuuste salontafel ? Dan is de industriële salontafel Louie misschien iets voor jou! Hoeveelheid: Because of its weight this product cannot be added to the cart.


Afmetingen, H40xB50xL1cm. Model te bekijken in, Strijen. De Loft meubelcollectie van Eleonora is een moderne, stijlvolle serie met een vintage tintje. De elegante meubels hebben een combinatie van donker metaal en . De salontafel heeft een afmeting van 35x150xcm. Mat zwart metalen onderstel met doorleefd houten blad.


Eetkamertafel Global - 150. Daarmee haalt u romantiek. Het tafelblad van deze tafel is gemaakt van rustiek eiken balken (afkomstig uit Europa). Bijzettafels Forest Hill set.


Buenos Aires design salontafel donker glas en aluminium frame 150x. Oude krukjes, bankjes, meubelen, decoratie,. Vorige Artikel van Volgende.


De Bruges rechthoekige salontafel is een salontafel in gerecycleerd hout afgedekt met een volgens een Versailles-parketmotief samengesteld blad. Gratis bezorging binnen Nederland en België. Al onze producten worden op maat gemaakt! Stuur ons via deze link een mail met . Glazen salontafels , houten salontafels , salontafels in unieke vormen of juist.


U vindt uw salontafel bij Voorbrood Meubelen. Vierkante salontafel van licht mango hout met metalen poten. De tafel valt natuurlijk ook prima te . Een dubbele salontafel in de serie Timber.


Op de onderste laag kun je dan leuke manden of gewoon losse tijdschriften . De Gijs salontafel maakt onderdeel uit van een uitgebreide serie meubels met een natuurlijke en stevige uitstraling. Achteraf betalen - Min jaar garantie . Bestel direct in de webshop of kom langs in onze woonwinkel. Online te bestellen én te bewonderen in onze showroom.


KERAMIEK TITANIUM keramiek staal keramiek gemarmerd mat keramiek klei. Door het mooie hout en de metalen poot krijgt deze salontafel een stoere, robuuste uitstraling. Hij vertoeft graag als bijzettafel in de woonkamer, waar hij van alles en nog wat voor u bij de hand houdt: . Ninix tafel in RVS met zwart ceramic blad. Royal Botania, Ninix verenigt minimaal design met maximale kwaliteit.


Deze tafel is zeer goed te . De lijnen van het design. Rechthoekige salontafel Maddox van Richmond in 150x75cm. Bekijk ook de andere collectie salontafels van de Maddox serie van Richmond. Prachtig ontworpen salontafel uit de wooncollectie Loft. De tables van de Chateau Chassigny serie zijn heer en meester in het aanbod dining en coffee tables.


Het ingelegde patroon van het tafelblad is geïnspireerd . Leverbaar in: diverse afmetingen diverse kleuren . Het blad is gemaakt van mm dik acaciahout van . De Zalongo serie van het merk Brafab heeft een modern en strak design. Stoere oude salontafel 150x70. Boomstam salontafel 150cm.


Bezoek onze showroom voor ons ruime aanbod. De teakhouten bielzen tafel is van het merk AVH-Outdoor. De tuintafel is voorzien van wielen waardoor hij makkelijk de verplaatsen is. Advies nodig of heb je een vraag?


Soms kom je er zelf niet uit of iets past in je interieur. Wij helpen je dan graag verder! Vul je gegevens in, stel je vraag en wij. Voor 17:Bestel morgen in huis.


Bekijk het totale assortiment met Hartman tuinmeubelen online.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts