donderdag 30 maart 2017

Kleine glazen salontafels

Ruim assortiment salontafels in diverse stijlen, kleuren, vormen en. Salontafel Manon ovaal wit. Ovaal tafelblad rustiek eiken.


Prachtige ovale rustiek eiken tafelbladen, gemaakt van het mooiste eikenhout en volledig massief! Voor een karaktervolle, robuuste uitstraling hoort bij je salon een tafel in massieve eik.

Net als de salontafel in teak kan ze best tegen een stootje en gaat ze . Deze salontafel is uitgevoerd in een ovaal MDF-blad met een 3D eiken -decor met een antieke finish. Het speelse frame is uitgevoerd in zwart gepoedercoat . Op zoek naar een mooie eiken tafel met stalen poten? De Las salontafel is een mooie salontafel met een paar bijzondere aspecten. Eiken salontafel , kopie-antiek.


In plaats van vierkant of rond dus een . Deze tafels kunnen ook geleverd worden met ovale bladen in diverse afmetingen.

De tafel wordt gemaakt van Europees eiken. Het blad heeft een dikte van 4cm. Welke stijl je ook kiest, je vind altijd je favoriete salontafel.


Set grijze salontafels van het Nederlandse merk Kokoon Design. De ovalen salontafels hebben een donkergrijs blad en eikenhouten poten. De Mater ACCENT eiken salontafel ovaal is ontworpen door het Deense architecten duo Space Kopenhagen. Combinatie van mooie ontwerpen en puur . Het onderstel is een zeer stevig onderstel wat gemaakt is van staal in de vorm van een V. Het frame van de salontafel.


De voordelen en veelzijdigheid van een houten salontafel behoeden de. Winnend en spectaculair houtsnijwerk kijkt op doeken gemaakt van eiken , essen, beuken. Vierkant, rechthoekig, ron ovaal - de klassieke vorm van de houten tafel. LISTERBY tafeltje, wit gelazuurd eiken.


Ronde of kleine salontafel kopen? Alle tafelbladen worden gemaakt in eigen fabriek in Nederland. De versteend hout tafel is toepasbaar als unieke salontafel of bijzettafel. Een boomstam van miljoen jaar ou bestaand uit fossiel hout, waarin alle .

Onze eiken salontafels zijn leverbaar in veel afmetingen en met diverse kleuren beits, olie of lak. Daarnaast kan je je woonkamer, zithoek of salon opleuken met een salontafel en een bijzettafel. Talca set van salontafels.


Stijl je woonkamer met een trendy salontafel. JYSK heeft een ruim assortiment salontafels en bijzettafeltjes in diverse. Tabledusud geleefd- eiken -tafels. Voor een uitgebreide collectie industriƫle eettafels, salontafels , eetkamerstoelen en bankjes. Zo hebben we boomstamtafels, ovale , ronde en rechthoekige eettafels in allerlei verschillende afwerkingen.


Ovale tafels op maat maken daar zijn wij pas goed in. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van ovale eiken en walnoten tafels. Eyecatcher in je living: de salontafel.


Ook handig om van alles kwijt te geraken. Bij Weba in Gent, Deinze en Mons een enorme keuze, in alle materialen: hout, . Deze stijlvolle salontafel van 24Designs heeft een ovaal tafelblad van mm helder glas. Snel en gratis thuis bezorgd. Het tafelblad met afgeschuinde rand wordt ondersteund door een een . Groot aanbod voordelige salontafels. Design salontafel van hoogglans of een glazen salontafel kopen?


Woood Bijzettafel Otis ovaal groot wit. Zwarte ronde salontafel eiken. Tafel voor een goochelaar. Plaat eiken met ruwe rand. Te koop geolied eiken salontafel.


Onze houten salontafels en hoektafels zijn op maat leverbaar met ron ovaal , ellipsvormig,. Robuuste eiken tafels met hoogwaardige afwerking. Massief eiken eettafel ovaal.


Ons assortiment salontafels bestaat uit bijzondere en unieke items. DALLAS salontafel ovaal van verweerd hout 219. SALONTAFEL MUNGGUR OVAL XL. Ovale eiken eettafel met industrieel X onderstel.


In de webshop vind je bijzettafels, salontafels en eetkamertafels, TV meubels, kasten, dressoirs en . Eindelijk een ovale tafel in de collectie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts