dinsdag 11 april 2017

Salontafel kubus hout

Vind salontafel kubus op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. De afmetingen van de tafeltjes zijn 70 . Uiteraard kan de tafel volledig naar wens samen worden gesteld.


Super stoere sloophouten Kubus salontafel.

Deze tafel is gemaakt van authentiek, gerecycled sloophout . Rustiek eiken salontafel met stalen kubus frame. Tafels op maat gemaakt van. De salontafel Herringbone heeft een prachtige uitstraling. De kubus is gemaakt van hout en heeft een metalen onderstel. Maikku maakt ambachtelijke salontafels van hout en staal.


Hout en de nabehandeling van de industriële salontafel. Moderne witte salontafel in combinatie met uitschuifbaar ladegedeelte.

Het blad is behandeld met een transparante olie ter bescherming van het hout. Deze salontafel is gemaakt van mm dik staal en voorzien van een mm. Houtsoort : noten of eiken.


Afwerking: blanke lak zijde glans, . Salontafels online kopen bij vidaXL. Kijk dan eens bij de collectie salontafels. Strakke salontafel in de vorm van een kubus , het materiaal dat gebruikt is. Het natuurlijke houtpatroon is mooi zichtbaar, waardoor je onmiddellijk dat . Koop online met levering op IKEA.


Zwevend salontafel kubus op maat met ingelegd houten blad ( HPL eiken). De ombouw is hoogglans wit gespoten. Ander kleur ombouw of ander type houtsoort. Met name de loungeset Milano en loungebank Palma passen goed bij deze salontafel. Het is een stabiele en stevige steigerhouten salontafel.


Deze originele notenhouten kubus past in elk huis. Uw mooiste vaas, lamp of beeld komt hierop volledig.

Verder heeft het model lades, waardoor diverse spulletjes eenvoudig . U kiest uw betonnen tafelblad en zoekt er een onderstel bij of de betonnen x-poten , houten A-poten of simpele vierkante houten poten. Sterk en Stijlvol – handgemaakt houten meubilair. In de houtbewerkingsfaciliteit wordt het hout milieuvriendelijk bewerkt en.


Deze kubus salontafel is eenvoudig uitgevoerd waardoor hij heel mak. BeoordelingenSchrijf Beoordeling. Gemaakt van boomstammen en afval ijzer. Weer een duurzaam product van sloophoutdesign. Door zijn eenvoud en strakke lijnen is deze salontafel geschikt voor ieder interieur en is gemakkelijk te combineren.


Mooie strakke steigerhouten salontafel. WILLIAM WINSTON Tv-meubel KUBUS - Zwart. Kies je een salontafel met houten poten, of liever een metalen onderstel ? Kubus salontafel , ook te gebruiken als tv tafeltje, gemaakt van gerecycled oud sloophout, Scrapwoo bijv. Goed te verplaatsen op de industriële wielen.


Deze eenvoudige minimalistische tafel kan in alle maten, . In de salontafel zit een lade verwerkt, deze is te openen d. U kiest zelf de afmetingen, houtsoort en de kleur van het staal. Kan voor vele doeleinden worden gebruikt, denk eens aan nachtkastje, salontafel. Het uitgebreide assortiment salontafels van Eijerkamp bestaat uit tafels in diverse uitvoeringen voor verschillende woonstijlen. Trendy, stoer, romantisch, klassiek. Welke stijl je ook kiest, je vind altijd je favoriete salontafel.


Ben de eerste van je vrienden met een industriële betonnen salontafel ! Keuze uit massief eiken of noten hout in meerdere afmetingen. Ecosia uses the ad revenue from your searches to plant trees where they are needed the most. Steigerhout Salon tafel Kubus. Stel hieronder zelf je gewenste tafel samen. TIP: Bescherm je tafel met een behandeling!


Staat je gewenste maat er niet bij of heb.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts