vrijdag 7 april 2017

Sidetable 90 cm hoog

Ga jij voor een salontafel ? De Pien salontafel heeft een moderne uitstraling. Kenmerkend is het chromen onderstel en tafelblad van glas. Achteraf betalen - Min jaar garantie . Bestel de Clara salontafel Liv wit - chroom op Musthaves.


Stijlvolle vintage jaren design salontafel met chroom , glas en teak.

Een design salontafel kan het pronkstuk van je woonkamer zijn. De trend van dit moment zijn ronde salontafels , marmeren salontafels en de stoere industriele . Unieke salontafels verkrijgbaar in vele soorten. Veelal naar wens aan te passen. Laat u inspireren door onze collectie of kom langs in één van onze winkels.


Richmond stijl salontafel goedkoop alternatief met chromen onderstel koop je bij Divino Wonen! Chromen salontafel met x-legs en transparante glasplaat goedkoop koop je bij Divino Wonen! Vintage latten salontafel massief wengé jaren 70.

Een zeer strenge art deco salontafel , Bauhaus, Modernist, Space-Age, Shabby- Chic, metalen en bronzen vierkante gedeelte met trays in gerookt g… Prijs o. Uitvoering in glas en chroom. Goede staat, geen enkele beschadiging. Goretti Sastello salontafel. Houten salontafel met chroom frame. Mooie rechthoekige salontafel!


Het uitgebreide assortiment salontafels van Eijerkamp bestaat uit tafels in diverse uitvoeringen voor verschillende woonstijlen. Strakke vintage salontafel, bestaande uit een gefumeerd glazen bla met chromen onderstel. A-Meubel Altijd de goedkoopste 1 laagste prijs garantie. Leverbaar in diverse kleuren en maten.


Ook leverbaar als eettafel. Salontafel chroom met glas. De tafel is geschikt als salontafel en ook als bijzettafel. Het pure materiaalgebruik . Deze abstracte HSM Collection salontafel Sun van hout en metaal is er één met allure!


Het unieke design met zonnenmotief, zorgt ervoor dat deze salontafel de . Let op: alleen geschikt bij bladen waarin geschroeft kan worden.

Onze ANIKKA- serie uit glas en chroom combineert modern design met dagelijkse functionaliteit. Het contrast van glas en metaal geeft Uw . De combinatie van eenvoudige en tijdloze lijnen met stijlvolle materialen is verfijning op haar best! De lage design tafel MINNESOTA bestaat uit een tafelblad . De Las salontafel is een mooie salontafel met een paar bijzondere aspecten. In plaats van vierkant of rond dus een . ESPEJO MINI design bijzettafel koper- chroom. Uw gasten zullen vol lof zijn over dit fraaie meubelstuk, dat zowel elegant als praktisch is!


De LaForma Corner salontafel heeft een afmeting van 110cm x 60cm. Het kenmerk van deze salontafel is het blad van getemperd glas. Prachtig voor een vaas met bloemen, handig voor de lectuur of een dienblad vol hapjes: de bijzettafel is onmisbaar! Deze bijzettafel Swivel in de kleur chroom van het merk Leitmotiv is 4-laags. U kunt deze bijzettafel zo groot maken als u zelf wilt.


De bijzettafel bestaat namelijk. Luxe salontafel van hout Deze stoere robuuste salontafel is een blikvanger in uw interieur! Het grove gerecycled hout geeft het interieur een stoere uitstraling . De Eichholtz Palmer salontafel straalt een en al luxe uit door zijn prachtige gepolijst robuuste metalen frame en glasplaat. Materiaal: blad: Amerikaans noten Frame: Geschuurd chroom. SKU: Categorie: Meubels.


De Charlie salontafel heeft een afmeting van 110xcm. Fraaie wit marmeren eettafel met een gepolijst stalen onderstel. Verkrijgbaar in verschillende . Chroom poten met wit marmeren blad. Het asymmetrische en geraffineerde uiterlijk van deze salontafel zorgt voor een funky uitstraling. Ronald Schmitt salontafel K830.


Deze pin is ontdekt door Merlin Murg. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Geïnspireerd op Eileen Gray bijzettafel. Diverse kleuren op voorraad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts